23 Nisan Aydın’da ödüllerle geçecek

23 Nisan Aydın’da ödüllerle geçecek
 Muhabir
Aydın Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısının 2’nci oturumunu gerçekleşti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında dereceye giren öğrencilere ödül verilmesi hususu görüşüldü.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısının ikinci oturumunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında yapılacak olan kutlamaları gündeme getirdi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Başkanlığında düzenlenen meclis toplantısının ikinci oturumunda 56 gündem maddesi görüşüldü. 52. ve 53. gündem maddelerinde ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşkulu bir şekilde kutlanması hususu görüşüldü.

Her iki milli bayram için Aydın ve ilçe merkezlerine günün anlam ve önemine uygun olarak şanlı Türk bayrağı ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün posterleri ile donatılması, ödüllü yarışlar, konserler ve tiyatro ve benzeri etkinliklerin coşkulu kutlamaların yapılması hususu, Plan ve Bütçe Komisyonu ile Eğitim Kültür Gençlik ve Spor müşterek raporu komisyondan geldiği şekliyle kabul edildi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı konulu okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencileri ödüllendirecek.

Okul öncesi kategorisinde en iyi ilk 10 katılımcıya 22 jant bisiklet, en iyi ikinci 10 katılımcıya beceri ve zeka oyun seti verilirken ilkokul kategorisinde en iyi ilk 5 katılımcıya tablet, en iyi ikinci 5 katılımcı 24 jant bisiklet ve sonraki 10 katılımcıya satranç takımı takdim edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.