Aydın'da hayvan hırsızı cezaevini boyladı

Aydın'da hayvan hırsızı cezaevini boyladı
Aydın’da jandarma ekiplerince düzenlenen koordineli operasyonda, büyük ve küçükbaş hayvan hırsızlığı suçundan hapis cezasıyla aranan şahıs kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı JASAT, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Bozdoğan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, “Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvan Hırsızlığı” suçundan aranan M.K'nın, hayvancılık yaptığı Didim ilçesinden ayrılarak kullandığı araç ile yakalanmamak için farklı güzergahlardan Denizli’ye gideceğini belirledi. 1,5 yıldır arandığı ve hakkında kesinleşmiş 10 yıl 8 ay hapis cezası bulunduğu tespit edilen şahsı yakalamak için ekipler harekete geçti.

aw196990-01.jpg

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Şahıs koordineli çalışmayla, Bozdoğan ilçesi Örentaht Mahallesi’nde takip neticesinde yakalanarak gözaltına alındı. M.K. hakkında ayrıca “Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokmak” suçundan adli işlem yapıldığı öğrenildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.