Aydın’da meclis bu dönem daha sakin geçecek

Aydın’da meclis bu dönem daha sakin geçecek
 Muhabir
Geçtiğimiz dönem Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nde zaman zaman muhalif çıkışlarıyla bilinen AK Parti Grubu Sözcüsü Mustafa Arı, bu dönem aday olmadığı için meclise seçilemedi.

Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Murat Tan'ın haberine göre, Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nin geride kalan 2019-2024 çalışma dönemindeki bazı meclis toplantılarında sıradışı muhalif çıkışlarla adından söz ettiren AK Parti’li Arı, yeni dönemde aday olmadığı için meclisteki yerini alamadı. Arı’nın yerine AK Parti’li Söke ve Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Fatih Gürer yeni dönemde AK Parti Grubu Sözcüsü seçilirken, bu dönem ne yönde performans göstereceği şimdiden merak konusu oldu.

aydinda-meclis-bu-donem-daha-sakin-gececek-aydin-buyuksehir-belediye-meclisi-arisiz-kaldi-464003-f9cfdcfafc58712298113807c4398c6d.jpg

DAHA SAKİN GEÇECEĞİ BEKLENİYOR

Geçtiğimiz dönem bazı muhalif söylemleri mecliste tansiyonu yükselten Arı’nın, yeni dönemde meclis üyeleri arasında yer almayacak olması, toplantıların daha sakin geçeceği yorumlarını da beraberinde getirdi. Arı ile birlikte geçtiğimiz dönem Neşe Menderes de muhalif söylemleriyle adından söz ettiren bir diğer isim olarak hafızalarda yer ederken, bu dönem O da meclis üyesi seçilemedi.

aydinda-meclis-bu-donem-daha-sakin-gececek-aydin-buyuksehir-belediye-meclisi-arisiz-kaldi-464003-6c3a61e71e183a92187dc5dd218e640e.jpg

İlk kez muhalefet meclis üyelerinin bu dönem çok az sayıda olduğu Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nin yeni dönemdeki ilk toplantısında Cumhur İttifakı Grubu’nun pasif tutum sergilemesi de dikkatlerden kaçmazken, daha sonraki toplantılarda ilk muhalif çıkışın hangi meclis üyesinden geleceği şimdiden merak uyandırmaya başladı.

aydinda-meclis-bu-donem-daha-sakin-gececek-aydin-buyuksehir-belediye-meclisi-arisiz-kaldi-464003-ccd93f262ed755020178038ac395035a.jpeg

Öte yandan AK Parti’li Efeler ve Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Ramazan Subaşı’nın da beklenti içerisinde olduğu Grup Sözcülüğü görevinin Fatih Gürer’e verilmesinin ikili arasında soğuk rüzgarların esmesine neden olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.