Aydın'da okul gezilerine yakın markaj!

Aydın'da okul gezilerine yakın markaj!
Aydın'da havaların ısınmasıyla birlikte okul gezileri başlarken, jandarma ekipleri tarafından öğrenciler ile şoförlere uyarılar yapılıyor. Şoförlere trafik kurallarını hatırlatan, hız kurallarına uyulması uyarısında bulunan, seyir halinde cep telefonu kullanılmaması gerektiğini hatırlatan ekipler, öğrencilere ise emniyet kemerinin önemi hakkında bilgiler veriyor.

Aydın'da havaların ısınmasının ardından okul gezileri başladı. Gezilerin başladığı gibi huzur içerisinde tamamlanması adına, trafik ekipleri de harekete geçti. Kentte jandarma ekipleri, okul gezileri için otobüslere binen öğrenciler ile şoförlere, önemli bilgilendirmeler yapıyor.

aw189108-01.jpg

AYDINLATICI BİLGİLER SUNULDU
Bu çerçevede Kuşadası İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarma ekipleri, Kuşadası Selim Eren İlkokulu ile Ortaokulu’nda eğitim gören ve Antalya gezisine katılan 78 öğrenci ile 4 otobüs şoförüne aydınlatıcı bilgiler sundu.

aw189108-02.jpg

Faaliyette trafik kuralları hatırlatıldı, hız kurallarına uyulması, seyir halindeyken cep telefonu kullanılmaması, emniyet kemerinin önemi konularına değinildi. Öğrencilerin güvenli bir şekilde yolculuk etmeleri için gezi araçlarının yanı sıra sürücülerle ilgili denetim gerçekleştirildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.