Aydın'da 'sahte altın bilezik' furyası!

Aydın'da 'sahte altın bilezik' furyası!
Aydın'da altın fiyatlarındaki yükseliş nedeniyle kadınların sahte altın bileziğe rağbet gösterdikleri kaydedildi. Tanesi 50 ile 100 lira arasında satılan altın görünümlü metal bileziklere son zamanlarda talebin arttığını dile getiren işportacılar, özel günlerde altın meraklısı kadınların bunlarla süslenmeye başladığını söyledi.

Altın fiyatları son zamanlarda oldukça yükseldi. Gram fiyatı 2 bin 500 TL’ye yaklaşan 22 ayar bileziklerin satın alınması da bir hayli zorlaştı. Durum böyle olunca bazı kadınların, altın görünümlü bileziklerle süslenmeye başladığı öne sürüldü.

aw199049-01.jpg

"SON ZAMANLARDA EN ÇOK SATILAN ÜRÜN"
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan kentteki işportacılardan Zeki Lahtemur, son zamanlarda en çok satılan ürünün, altın görünümlü metal bilezikler olduğunu aktardı. Gerçeğini alamayanların tanesi 50 lira ile 100 lira arasında değişen bu altın görünümlü bileziklere rağbet gösterdiğini kaydeden Lahtemur, suyla temas etmemesi şartıyla aylarca kendisini muhafaza edebildiğini anlattı.

aw199049-02.jpg

HIRSIZLIK KORKUSU DA ETKİLİ OLUYOR!
Lahtemur, maddi durumu iyi olmasına rağmen hırsızlık korkusu yaşayanların da altın görünümlü metal bileziklere ilgi gösterdiğinden söz etti. Lahtemur, hırsızlık korkusu nedeniyle gerçek altın bilezikleri takmaktan korkan kadınların da bu bilezikleri tercih edebildiklerini belirtti.

aw199049-03.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.