Aydın'da sıcaklıklar artacak!

Aydın'da sıcaklıklar artacak!
Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Aydın’da yeni haftada hava sıcaklıklarının mevsim normallerine dönmesinin beklendiği kaydedildi. Aydın'da önümüzdeki hafta en yüksek hava sıcaklığının 30 derece olacağı aktarıldı.

Aydın genelinde son günlerde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altına düştü. Yetkililer, yarından itibaren hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyretmesinin beklendiğini aktardı.

4 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

Buna göre 6 Mayıs 2024 Pazartesi gününden itibaren hava sıcaklıkları artarak mevsim normallerinde seyredecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Aydın’da 6 Mayıs Pazartesi günü hava sıcaklığının en düşük 14, en yüksek 28 derece olması beklenirken, kentte gün boyunca az bulutlu hava hakim olacak. 7 Mayıs Salı günü hava sıcaklığı en düşük 14, en yüksek 30 derece olması beklenirken, kentte gün boyunca az bulutlu hava hakim olacak. 8 Mayıs Çarşamba günü hava sıcaklığı en düşük 15, en yüksek 30 derece olacağı öngörülürken, kentte gün boyunca parçalı bulutlu hava hakim olacak. 9 Mayıs Perşembe günü hava sıcaklığının en düşük 14, en yüksek 29 derece olması beklenirken, kentte gün boyunca parçalı bulutlu hava hakim olacak.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.