Aydın’dan 2 delege mazeretli

Aydın’dan 2 delege mazeretli
 Muhabir
İYİ Parti, 27 Nisan’da seçime gidiyor. İYİ Parti’nin kurucusu ve Genel Başkanı Meral Akşener’in aday olmayacağı kurultayın ardından Aydın’da dengelerin nasıl değişeceği merak konusu oldu. İYİ Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, süreç hakkında konuştu.

İYİ Parti Teşkilatı’nda yapılacak kurultaya sayılı günler kaldı. 27 Nisan’da yapılacak kurultayda Genel Başkan Meral Akşener yeniden aday olmadı. Kurultay öncesi Grup Başkanı Koray Aydın, Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Tolga Akalın adaylığını açıkladı. Üç ismin yarışacağı kurultayın sonucunun Aydın’da ne gibi etkileri olacağı ise merak konusu oldu. İYİ Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, konuyla ilgili olarak Aydın il başkanlığında değişiklik yaşanıp, yaşanmayacağı hakkında konuştu.

ERTÜRK GÖREVE DEVAM EDECEK Mİ?
Kurultay süreci hakkında konuşan Ahmet Ertürk, “Delegemiz 3 aday içinden karar verecek. Seçilen partilimiz bizleri uygun görür, çalışmak isterse tabi ki biz de çalışırız. Çalışmak istemezler ise görevi devrederiz. Biz partimiz için yine çabalarız. Belki yeni gelen arkadaşımız başka biriyle çalışmayı düşünebilir. Böyle bir durumda tabi ki partimizden istifa etmeyeceğiz. Partiyi koltuk, makam için düşünmüyoruz” dedi.

“24 DELEGE OY KULLANACAK”
Sosyal medya hesabı üzerinden destek açıklamalarını doğru bulmadığını belirten Ertürk, “Neticede üç isim de bizim partilimiz. Neticede delegenin iradesiyle tercihi hep birlikte göreceğiz. Kim olursa olsun başımızın tacı. 26 delegenin ikisi mazeret nedeniyle katılamayacak. 24 delege tercihini yapacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.