Aydınlı başkandan jet hızıyla geri vites

Aydınlı başkandan jet hızıyla geri vites
 Muhabir
Geçtiğimiz günlerde Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, belediye hizmet binasındaki Merhum Başbakan Adnan Menderes’in fotoğrafını kaldırtıp yerine Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafıyla birlikte kendisinin ve eşi Tülay Arıcı’nın fotoğrafını bastırması tepki çekmişti. Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Milletvekillerinin Koçarlı Belediyesi’ni ziyaret ettiği esnada çekilen fotoğraflarda ise Başkan Arıcı’nın bu sefer de Atatürk’ün fotoğrafını kaldırdığı gözlemlendi.

Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı’nın, göreve gelir gelmez belediye hizmet binasında Koçarlılı Demokrasi Şehidi Merhum Başbakan Adnan Menderes’in fotoğrafını kaldırtması eleştiri konusu olmuştu. Belediye hizmet binasındaki Merhum Menderes’in bir mitinginde çekilen fotoğrafını kaldırtan Arıcı, yerine Atatürk’ün 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' sözü ile beraber 1930’da Tokat Turhal’da yaşanan deprem sonrasında ziyaret ettiği ilçede vatandaşın derdini dinlerken çekildiği fotoğrafı koydurttu.

whatsapp-image-2024-05-06-at-18-21-50.jpeg

Atatürk’ün meşhur fotoğrafının yanına eşi Tülay Arıcı ile birlikte bir vatandaşı dinledikleri fotoğrafı da iliştirten Arıcı’nın sergilediği tutum, Atatürk ile adeta kendini kıyaslaması nedeniyle de eleştiri oklarını üzerine çekmişti

whatsapp-image-2024-05-06-at-18-20-40.jpeg

HEDEF YAZDI O FOTOĞRAF KALKTI

CHP Aydın Milletvekilleri, Aydın’ın 17 ilçesine yapmış olduğu ziyaretlerde Koçarlı Belediyesi’ne giderek Özgür Arıcı’yı da ziyaret etti. Ziyaret esnasında çekilen fotoğraflarda Başkan Arıcı’nın tepkilerin odağında olan söz konusu fotoğrafı kaldırtarak boş bir tablo sergilediği gözlemlendi.

whatsapp-image-2024-05-06-at-18-20-53.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.