Aydınlılar dikkat! O yollar trafiğe kapatılacak

Aydınlılar dikkat! O yollar trafiğe kapatılacak
Bu yıl 59.’suna imza atılacak Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu kapsamında, Bodrum-Kuşadası ve Kuşadası-Manisa etapları da gerçekleştirilecek. Bu çerçevede Aydın'da bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (Tour of Turkey), Antalya'dan başlayıp İstanbul’da sona erecek. Türkiye'nin tek uluslararası etaplı yol bisiklet yarışı olmasının yanı sıra dünya genelinde kıtalararası gerçekleşen ilk ve tek etaplı yol bisiklet yarışı olma özelliği taşıyan tur, 8 etaptan oluşuyor.

aw189346-02.jpg

AYDIN VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA
Turun 5. ve 6. etabı Aydın’dan geçecek. Sporcular 25 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek olan Bodrum-Kuşadası etabında 177,9 kilometre pedal çevirirken, 26 Nisan Cuma günü devam edecek olan Kuşadası-Manisa etabında ise 160,1 kilometre pedal çevirmiş olacak. Bu çerçevede tur boyunca bazı yollar trafiğe kapatılacak. Aydın Valiliği, trafiğe kapatılacak yollarla ilgili açıklama yaptı.

aw189346-03.jpg

DİDİM'DE TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR
Buna göre, 25 Nisan Perşembe günü Didim’de Atanaj Caddesi, Akbük-Didim istikameti gidiş ve geliş, Aydın il yolu, Söke Didim istikameti geliş ve gidiş, Cumhuriyet Caddesi, Didim ilçe merkezi geliş ve gidiş, İnönü Caddesi, ilçe merkezi geliş ve gidiş, Güllübahçe yolu, Didim Akköy istikameti geliş ve gidiş trafiğe kapatılacak.

aw189346-04.jpg

SÖKE'DE TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR
Söke’de Milas-Söke karayolu, Yenidoğan dönel kavşak ile Novada kavşağı arası, Söke Kuşadası karayolu, Novada kavşağı, Ankara evleri kavşağı, Ağaçlı kavşağı, Yaylaköy kavşağı, Soğucak kavşağı ve Davutlar yol ayrımına kadar olan karayolunun trafiğe kapatılacağı açıklandı.

KUŞADASI'NDA TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR
Kuşadası’nda ise Süleyman Demirel Bulvarı İzmir istikameti, Turgut Özal Bulvarı İzmir istikameti, Atatürk Bulvarı, Gazibeğendi Bulvarı eski Kuşadası Selçuk yolu, Rıza Saraç caddesinin 12.00-16.30 saatleri arasında trafiğe kapatılacağı duyuruldu.

CUMA GÜNÜ TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR
Açıklamada, "26 Nisan Cuma günü Kuşadası-Manisa etabında ise Kuşadası’nda Turgut Özal Bulvarı İzmir istikameti, Atatürk Bulvarı, Gazibeğendi Bulvarı eski Kuşadası Selçuk yolu, Rıza Saraç caddesi 10:00-12:00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak" bilgisi verildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.