Başkan Tetik düğmeye bastı: Yönetimde değişiklik başladı

Başkan Tetik düğmeye bastı: Yönetimde değişiklik başladı
 Muhabir
Nazilli Belediyesi’nde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile İşletme ve İştirakler Müdürlüğü görevinde bulunan Mehmet Erdem görevlerinden alındı. Erdem’in yerine yeni iki müdür atandı.

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Nazilli Belediye Başkanı seçilen Dr. Ertuğrul Tetik, eski başkan Kürşat Engin Özcan’ın sağ kolu olarak bilinen ve iki müdürlük görevini birden vekaleten yöneten Mehmet Erdem’i görevden aldı.

whatsapp-image-2024-05-06-at-22-05-53-1.jpeg

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile İşletme ve İştirakler Müdürlüğü görevlerinde bulunan Erdem’in Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne memur olarak atandığı, yerine de yeni iki ismin getirildiği öğrenildi.

whatsapp-image-2024-05-06-at-22-05-54.jpeg

İKİ YENİ MÜDÜR ATANDI

Erdem’den boşalan Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne ziraat mühendisi Müjdat Özbiçer atanırken, halihazırda Destek Hizmetleri Müdürü olarak görev yapan Mümtaz Üstün’ün de ek olarak İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne atandığı kaydedildi.

whatsapp-image-2024-05-06-at-22-05-53.jpeg

DEĞİŞİM SÜRECEK

31 Mart yerel seçimlerinin hemen ardından CHP’li Meclis Üyeleri Selahattin Yılmaz ve Kadir Mutlu’yu Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getiren Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik’in belediyede yaşanan aksaklıkların giderilmesi için değişimin devam edeceği iddia edilirken, bazı müdürlüklerin de önümüzdeki hafta değişebileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.