Başkandan şok indirim kararları

Başkandan şok indirim kararları
Sığınmacılar için nikah işlem tarifesini 25 kat zam yaparak 10 bin liraya çıkaran Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için ise şok indirim kararları alıyor. Emekliler için Çınarlar Lokali'ni hayata geçireceklerini kaydeden Köksal, çayın 1 liradan, suyun ise maliyetine satışa sunulacağını açıkladı. Köksal, kentte ekmeğin 5 liradan satışının ise zam yapılmayarak devam edeceğini duyurdu.

Köksal, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için 400 TL olan nikâh işlem tarifesini, sığınmacılar için 25 kat zam yaparak 10 bin TL’ye çıkardıklarını açıklamasının ardından Türkiye çapında gündem oldu. Köksal, bu kararının ardından vatandaşların günlük yaşantısına dokunan indirim kararlarını ise bir bir paylaşmaya başladı.

EMEKLİ LOKALİ HAYATA GEÇİRİLECEK

Köksal, belediyeye ait sosyal tesislerde uygulanan fiyat tarifelerinde yüzde 35 ile yüzde 45 arasında indirime gittiklerini vurguladı. Seçimlerden önce emekliler için söz verdiği Çınarlar Lokali'ni en kısa sürede hayata geçireceklerini belirten Köksal, burada emeklilere çayı 1 TL’den, suyu ise maliyetinden satışa sunacaklarını dile getirdi.

aw197022-01.jpg

EKMEK 5 LİRADAN SATILMAYA DEVAM EDİLECEK

Köksal, belediye olarak ekmek fiyatlarında herhangi bir artışa gitmeyeceklerini de duyurdu. Başkan Köksal, ekmeğin 5 liradan satışının sürdürüleceğine dikkat çekti. Şehir dışına yapılan cenaze nakilleri için daha önce cenaze sahiplerinden alınan kilometre başı 6 lirayı kaldırdıklarını ifade eden Köksal, bu hizmetin ücretsiz olacağını aktardı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum