Bozdoğanlı Başkan seçimi rakamlarla değerlendirdi

Bozdoğanlı Başkan seçimi rakamlarla değerlendirdi
 Muhabir
AK Parti Bozdoğan İlçe Başkanı Nedim Aktaş, seçim sonuçlarını değerlendirdi. İlçede alınan sonucu seçmenin sandığa gitmemesine bağlayan Aktaş, “Başarılı bir belediye bıraktık” dedi.

Yerel seçimlerde tüm ülkede olduğu gibi Aydın’da da birçok belediye CHP yönetimine geçti. Bu ilçelerden biri de Bozdoğan. 5 yıl önce yine CHP’den AK Parti’ye geçen belediyenin önceki dönem Başkanı Ufuk Altıntaş, yeniden aday gösterilmiş, CHP’li Galip Özel’e bin 100 oy farkla yenilmişti.

bozdoganli-baskan-secimi-rakamlarla-degerlendirdi-basarili-bir-belediye-biraktik-internet-gazete-464212-8ef9c926b998f78616221d4f2416df46.jpg

Alınan seçim sonucunu değerlendiren AK Parti Bozdoğan İlçe Başkanı Nedim Aktaş, ekonomik nedenlerle sandığa gitmeyen seçmenin sonuçlarda etkili olduğunu dile getirdi. Başkan Aktaş, “Bu seçimde sandığa gitmedi seçmenimiz. Bozdoğan’da 25 bin 940 tane seçmen var. 2 bin 200 kişi oy kullanmaya gitmedi, bin 440 tane de geçersiz oy var. Geçersiz oyların yüzde 80’i bizim oylarımız zaten. Yaşlı tabanı daha çok bizim oylarımız biliyorsunuz. Bunlar toplam 3 bin 600 oy yapıyor. Aradaki fark bin 100 oy. Alınan sonucu buna bağlıyorum.” diye konuştu.

baskan-aktas-acikladi-ak-parti-bozdoganda-aday-adayligi-basvurusu-var-mi-internet-418956-f2b9e7c15659ee1d9baa08d90735e1f5.jpg

“BÜYÜK HİZMETLER YAPTIK”

Başarılı bir belediye bıraktıklarını ifade eden Başkan Aktaş, “Biz Bozdoğan’a büyük hizmetler yaptık, büyük yatırımlar yaptık. Bozdoğan Belediyesi’nin borcunu aradaki enflasyon farkına rağmen 98 milyondan 82 milyon liraya düşürdük. Borç kapatmanın yanında, taş fabrikası, halı sahalar, yüzme havuzu, gençlik merkezi, çocuk bakım evi, piknik alanı gibi neler yaptık, bu kadar başarılı bir belediye yaptık.” ifadelerini kullandı.

“BOZDOĞAN İÇİN GEREKEN DESTEĞİ VERECEĞİZ”

Bozdoğan’a faydalı olacak çalışmalarda iş birliği mesajı da veren Başkan Aktaş, “Devlet yatırımlarında biz elimizden gelen ne varsa çalışmaya devam edeceğiz. Bozdoğan için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Belediye meclis üyelerimiz de 6 kişi. 3’ü AK Parti, 3’ü MHP’den Cumhur İttifakı ile girdiğimiz için. Onlarla da devamlı olarak görüşerek olumlu çalışmalarda destek vereceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.