Burada yemek 20 TL

Burada yemek 20 TL
Bir zincir market şubesi mağazası, öğrencilere maliyetine yemek satışı yapmaya başladı. Yemek çeşitleri 20 TL'ye satılıyor.

Afyonkarahisar'da bulunan bir market zinciri, mağazasının bir kısmını öğrencilere maliyetine yemek satışı için lokantaya çevirdi.
Üniversite öğrencilerinin yoğunlukta olduğu Erenler Mahallesi'nde bulunan marketin yöneticileri öğrencilerin eğitimlerine destek olmak amacıyla maliyetine yemek satışına başladı.
Lokantada Türk mutfağının birbirinden güzel yemekler beğeniye sunulurken, yemeklerin lezzeti kadar fiyatı da dikkat çekiyor.

aw187115-01.jpg

ÇORBA, PİLAV 20 TL
Market yetkililerinden Emine Kahya, uygulamayı Erenler bölgesinde faaliyete geçirmelerinin tek amaçlarının öğrencilere destek olmak olduğunu ifade etti. Kahya, "Çorbalar 20, yemekler 25, pilav 20, tatlı 7,5, çay 5, kahve çeşitleri 12 TL'den satılıyor.

aw187115-02.jpg

Afyonkarahisar ve Eskişehir’de 30 şubesiyle hizmet veren market zincirimiz şimdi de Türk mutfağının lezzetlerini, en ekonomik şekliyle sunma prensibiyle yeni bir işletme açtı. Türk mutfağının lezzetleri olan çorbalar, güveçte pişmiş kuru fasülye ve nohut yemeği, karışık sebze kızartması, şakşuka, tavuk ciğer, beşamel soslu tavuk , patlıcan musakka, havuçlu-nohutlu pilavlar, iddialı sosları ile makarnalar ve tatlı çeşitleri ile birçok seçenekleri ile misafirlerini ağırlamayı bekliyor" dedi.

aw187115-03.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.