CHP Aydın yasta

CHP Aydın yasta
 Muhabir
CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Ayşe Çatalkaya Şahin’in eşi emekli öğretmen Zafer Şahin (68) vefat etti.

Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Murat Tan'ın haberine göre, CHP Aydın Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Ayşe Çatalkaya Şahin’in eşi emekli öğretmen Zafer Şahin’in vefatı, başta ailesi, yakınları ve sevenleri olmak üzere CHP Aydın İl Örgütü’nde de büyük üzüntüye neden oldu.

SAATÇI İLE ÖZDEMİR’DEN TAZİYE MESAJI

Şahin’in ani vefatıyla ilgili taziye mesajı paylaşan CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, “İl Kadın Kolları Başkan Yardımcımız Ayşe Şahin'in değerli eşi Zafer Şahin'in vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve örgütümüze baş sağlığı diliyorum” dedi. CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ise taziye mesajında, “CHP Aydın Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı yol arkadaşımız Ayşe Çatalkaya Şahin’in değerli eşi emekli öğretmen Zafer Şahin’i kaybettiğimizi büyük bir üzüntü ile öğrendim. Arkadaşımıza ve kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-05-05-at-15-10-44.jpeg

Şahin’in cenazesinin Efeler Kuyulu Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kuyulu Mezarlığı’na defnedileceği duyuruldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.