CHP’li Saatçı Aydın’da yaşanan elektrik kesintilerine dikkat çekti!

CHP’li Saatçı Aydın’da yaşanan elektrik kesintilerine dikkat çekti!
 Muhabir
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Aydın’da yaşanan elektrik kesintilerine tepkide bulundu. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Saatçı, “Artık her elektrik kesintisinde vatandaşlarımızın isyanını daha çok yüksek sesle dile getireceğim” dedi.

Aydın’da meydana gelen elektrik kesintilerinden dolayı CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, sosyal medya hesabı üzerinden bir eleştiri mesajı yayımladı. AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten’e de seslenen Saatçı, Ökten’in bu konu ile ilgilenmesi gerektiğine de vurgu yaptı.

“VATANDAŞI DÜŞÜNEN VAR MI DERSİNİZ?”

Elektrik kesintilerini Aydem’in alt yapı çalışması yapmamasına bağlayan Başkan Saatçı, “Yıl 2024 olmuş ama Aydın'da her gün bazı mahalleler de elektrik kesintisi yaşanmaya devam ediyor. Son duyurulan bilgiye göre ise kentimiz de 108 mahallede elektrik kesintisi yaşanılacak. Aydem'in alt yapı çalışmaları yapmaması yüzünden bu kesintiler sıklıkla uygulanıyor. Vatandaşı düşünen, esnafı düşünen var mı derseniz, tabi ki yok” dedi.

whatsapp-image-2024-04-24-at-18-45-55.jpeg

“ÇAĞRIDA BULUNUYORUM”

Başkan Saatçı, paylaşımının devamında AK Parti Aydın İl Başkanı Ökten’e seslenerek, “Buradan AKP İl Başkanı’na çağrıda bulunuyorum. Bu konu ile lütfen ilgilenin. Hemşerilerimiz isyan ediyor, bu çağda nasıl bu kadar sıklıkla elektrik kesintisi yaşanır diye soruyor. Bizler bıktık ve sizler hiç bir şekilde rahatsızlık dahi duymuyorsunuz” ifadelerini kullandı.

“ASLA İZİN VERMEYECEĞİM”

Vatandaşların sesi olacağını belirten Saatçı, şu ifadelere yer verdi: “Artık her elektrik kesintisinde vatandaşlarımızın isyanını daha çok yüksek sesle dile getireceğim. Bu hemşerilerim adına boynumun borcudur. Sıcak yaz günlerinde yaşanılan elektrik kesintileri sebebiyle; liyakatsizlik ile yönetilen kurumların mağduru vatandaşlarımızın olmasına asla izin vermeyeceğim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.