Deplasmanda muhteşem galibiyet

Deplasmanda muhteşem galibiyet
 Muhabir
Efeler 09 Spor Futbol Kulübü, play-off 1. Tur maçında deplasmanda karşılaştığı Turgutluspor’u ilk yarıda bulduğu gollerle 1-4 yendi ve adını 2. Tur’a yazdırdı.

Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Türker Kocakahya'nın haberine göre, TFF 3. Lig 2. Grup’ta normal sezonun ardından play-off heyecanı yaşanıyor. Bu kapsamda play-off 1. Tur maçında Efeler 09 Spor Futbol Kulübü, deplasmanda Turgutluspor’a konuk oldu. Turgutlu 7 Eylül Stadı’nın ev sahipliği yaptığı mücadeleyi Efeler 1-4 kazanmayı başardı. Maça çok iyi başlayan Efeler’de Tayyip Mevlüt Kaya, 12’de rakip fileleri havalandırıp takımını 0-1 öne geçirdi. İlk golün sahibi Kaya, 34’te ise bu kez takımını 0-2 öne gol kaydetti. Efeler ekibi, 45’te ise Tuğay Adamcıl’ın attığı golle rakibi karşısında 0-3’lük üstünlük yakaladı. İlk yarıda başka gol olmayınca takımlar devre arasında bu skorla gitti.

whatsapp-image-2024-05-02-at-17-54-34.jpeg

FARK 4’E ÇIKTI

Karşılaşmanın ikinci yarısında da goller devam etti. Efeler’de 85’te kazanılan penaltıda topun başına geçen Burak Özbakır, attığı golle skoru 0-4 yaptı. 89’da ev sahibi ekip penaltı kazandı ve Alperen Aydın’ın vuruşunda gol oldu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Efeler sahadan 1-4 galip ayrıldı. Bu sonuçla yeşil beyazlı takım adını 2. Tur’a yazdırmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.