Didim CHP’den dayanışma pikniği

Didim CHP’den dayanışma pikniği
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Didim İlçe Başkanlığı, üyeleri ile bir araya gelebilmek için dayanışma pikniği düzenledi.

CHP Didim İlçe Başkanlığı öncülüğünde Didim Orman Kampı’nda dayanışma pikniği düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay ve Yardımcısı Aydan Aşık Turgut, CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Kemal Güneri, Didim CHP İlçe Başkanı Aşkın Atlı, Didim Belediyesi bazı meclis üyeleri ve partili vatandaşlar katılım gösterdi. Piknik etkinliğinde partililere yiyecek ve içecek ikramlarında bulunuldu.

didim-chpden-dayanisma-piknigi-465665-caace2ffbce873f9eff3fab445c381fe.jpg

CHP Didim İlçe Başkanı Aşkın Atlı burada yaptığı konuşmada, “Cumhuriyet yolunda verilen büyük mücadele. Asırlık bir hikayenin en zor ve can alıcı zamanları. Anadolu'daki tüten ocaklarda mevzu vatan, mevzu bağımsızlık. Bir yanda kaçan, ihanet eden, şahsi menfaatlerini vatan toprağının önünde tutan ihanetçiler. Diğer yanda din, dil, ırk mezhep ayrımı yapmadan toprağı ekercesine siper kazan, canını vatanın bütünlüğü için adayan kahramanlarımız.

whatsapp-image-2024-04-27-at-22-39-12.jpeg

Tüm bunların ötesinde ise bir lider, bir önder, bir Baş Komutan. Deniz mavisi gözleri ile umut olan, Geldikleri gibi giderler diyerek inancı vatan toprağının her bir köşesine yayan Mustafa Kemal Atatürk. İşte böyle bir liderin, bugün bizlere, yarın ise bizlerin bırakacağı mirasın sahiplerine emanet ettiği Cumhuriyet'in ve Cumhuriyet Halk Partimizin aziz, şerefli ve onurlu üyeleri ile bir ara da olmaktan gurur duyduğumu belirtiyor ve kahvaltımıza hoş geldiniz diyorum.” diye konuştu.

whatsapp-image-2024-04-27-at-22-39-14.jpeg

“TÜRKİYE’Yİ TEKRAR KIRMIZIYA BOYAYACAĞIZ”
Atlı sözü CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz’a bıraktı. CHP’nin temelinin emek olduğunu belirten Karakoz, “Ben Aydın milletvekili olarak Cumhuriyet Halk Partisi Didim örgütüne çok teşekkür ediyorum. Sadece Didim'de değil Aydın'da ve tüm Türkiye'de büyük bir başarıya imza attık. Bu başarıda adaylarımız, örgütlerimiz çok çalıştılar. Hem adaylarımız kazandı, hem örgütlerimiz kazandı. Ama bu seçimin başka kazananları da vardı. Bu seçimi işçiler kazandı, emekçiler kazandı, emekliler kazandı.

didim-chpden-dayanisma-piknigi-465665-1ce1def67f1e22c6f9245a638a0102df.jpg

Hak arayan, hukuk arayan, adalet arayan vatandaşlarımız kazandı. Bir genel seçim atlattık hepimizin umutları kırılmıştı, morallerimiz bozulmuştu. Ama o zaman hep şunu söyledik. Bu ülkede haksızlık varsa, hukuksuzluk varsa, umutsuzluk varsa çare de vardır. Çare Türkiye Cumhuriyeti'nde her zaman Cumhuriyet Halk Partisi'dir, Cumhuriyet Halk Partisi örgütleridir. İşte o günlerden çok çalışıp son yerel seçimde tüm Türkiye'yi kırmızıya boyadık. Şimdi yine el ele vererek ilk genel seçimde tüm Türkiye'yi kırmızıya boyayacağız tekrar.” dedi.

Günün anlam ve önemine dair konuşan CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Kemal Güneri, “Hepimiz biliyoruz ki sosyal demokrasi üç evrensel temel değer üzerine kurulu. Eşitlik, özgürlük ve dayanışma. Biz bugün burada sosyal demokrasinin gereği olan dayanışma bilincimizle, dayanışma duygulumuzla yan yanayız, omuz omuzayız.

1977'den bu yana ilk kez birinci parti çıktığımız bu seçimlerden sonra halkın iktidarını taçlandıracağımız önümüzdeki genel seçimlerde dayanışmanın ne kadar önemli bir şey olduğunu hep birlikte yaşadık, gördük. Ve bu sebeple bu duyguyu daha da büyütmek, daha da genişletmek için bu tarz etkinliklerde yan yana gelmeye devam edeceğiz. Umarım Türkiye'de de önümüzdeki seçimlerde Didim tarih yazacak.” ifadelerine yer verdi.

whatsapp-image-2024-04-27-at-22-39-15.jpeg

“BİZLERE İHANET EDENLERE DÖNDÜKLERİNDE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”
Konuşmalarını gerçekleştiren Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, kendisini seçen ve Didim’in ilk kadın başkanı yapan Didimlilere teşekkür ederek, “Sizleri asla mahcup etmeyeceğim. Asla yalnız bırakmayacağım. Halk için çalışacağım demiştim. Bundan asla ve asla vazgeçmeyeceğim. Sevgili ailem biliyorsunuz çok kısa sürede biz bu seçimlere hazırlandık. Bu seçimlere hazırlanırken bizlerle yol alan bir takım arkadaşlarımız koltuk sevdası yüzünden bizlere karşı çalıştılar. Bizlere karşı başka partilerin içerisinde yer aldılar.

Biz de diyoruz ki, bu tarihten sonra biz güçlü bir Cumhuriyet Halk Partisi olarak Cumhuriyet Halk Partisi'ne koltuk yüzünden ihanet edenlere tekrar döndüklerinde veya dönmeye çalıştıklarında onlara müsaade etmeyeceğiz. Çünkü onlar kendilerinin sadece partiyi temsil ettiklerini düşünüyorlardı. Bizlerin Cumhuriyet Halk Partililerin ne kadar güçlü, ne kadar inançlı Atatürk'ün yolunda cumhuriyete sahip kişiler olduklarını, bireyler olduklarını unutuyorlardı.

whatsapp-image-2024-04-27-at-22-39-16.jpeg

Biz bu seçimde çok büyük oy farkıyla ve tek başımıza herhangi bir birliktelik olmadan hiçbir partiyle bir araya gelmeden Cumhuriyet Halk Partisi'nin gücünü gösterdik. Biz bu gücü önümüzdeki süreç içerisinde yaptığımız hizmetlerle, yapacağımız işlerle tüm Didimlilere yine göstereceğiz. Didim Belediyesi'yle beraber, Didim Belediyesi'nde çalışan tüm, emekçi arkadaşlarımızla beraber çok güzel hizmetler sunacağız.

Sizlerin katkısıyla, sizlerin yol göstermesiyle, sizlerin önderliğinde yapacağız. Ve bundan sonra da biliyorsunuz atandığım gün ilçeye geldiğimde şunu söylemiştim, biz eğer güçlü olacaksak başarılı bir belediye yönetimi sergileyeceksek güçlü bir örgütün olması lazım. Güçlü bir yönetimin olması lazım. Ve şimdi görüyorum hem ilde hem ilçemde güçlü bir örgüt var arkamızda. Güçlü üyeler var.” dedi.

Konuşmalar ardından Başkan Gençay, meclis üyeler ve vatandaşlarla birlikte zeybek oynadı. Etkinlik, canlı müzik ve halaylar eşliğinde devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.