Havada takla atıp düştükten sonra kalkıp yürüdü

Havada takla atıp düştükten sonra kalkıp yürüdü
Aydın’ın Nazilli ilçesinde motosikletin otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. Kaza sırasında havada takla atıp yere düşen motosiklet sürücüsünün hiçbir şey olmamışçasına ayağa kalkıp yürümesi ise şaşırttı. Yaşananlar bir iş yerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Öğle saatlerinde yeni Sanayi Mahallesi 1002 Sokak ile 523 Sokak'ın birleştiği noktada meydana gelen kazada, Y.G. idaresindeki 09 PF 747 plakalı motosiklet, 34 PRF 18 plakalı ticari araca çarptı. Kazada çarpmanın şiddetiyle motosiklet araca ok gibi saplandı.

aw185230-01-001.jpg

HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ AYAĞA KALKTI!
Kaza sırasında motosiklet sürücüsü taklalar atarak yere savruldu. Motosiklet sürücüsü Y.G'nin yere düşmesinin ardından şok halinde ayağa kalkarak yürümeye başlaması dikkat çekti.

aw185230-02-001.jpg

AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI
Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerinde olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekiplerince yapılan ilk kontrolde, motosiklet sürücüsünün el bileğinde kırık olduğu belirlendi. Y.G. sonrasında sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

aw185230-04-001.jpg

YAŞANANLAR SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ
Öte yandan motosikletin araca ok gibi saplandığı kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye kayda alındı. Motosiklet sürücüsünün taklalar atıp yere düşmesi, sonrasında hiçbir şey olmamış gibi ayağa kalması da görüntülere yansıdı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

aw185230-06-001.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.