İncirliova’da 80’ler 90’lar rüzgârı esecek

İncirliova’da 80’ler 90’lar rüzgârı esecek
İncirliovalılar İncirliova Belediyesi tarafından düzenlenecek, ünlü sanatçılar Faruk Sofuoğlu ve Deniz Oral’ın sahnelediği ‘80’ler 90’lar Gülümseten Hatıralar’ müzikal gösterisi ile yaza merhaba diyecek.

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın talimatları doğrultusunda İncirliova Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ‘Yaza Merhaba’ etkinliği 9 Mayıs 2024 Perşembe günü Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek. Saat 20.30’da başlayacak olan etkinliğe tüm vatandaşlar ücretiz olarak katılabilecek. Perşembe akşamı İncirliovalılar, TRT ekranlarının sevilen dizileri ‘Seksenler’ ve ‘Doksanlar’ dizilerinde de rol alan, ünlü oyuncular Faruk Sofuoğlu ve Deniz Oral’ın birlikte sahne aldığı 120 dakikalık müzikal gösteride, sürpriz performanslar, özel anlatılar ve dönemsel müzikler eşliğinde, geçmişten günümüze kahkahası bol, neşesi bol keyifli bir seyir yaşayacaklar.

incirliovada-80ler-90lar-ruzgri-esecek-468100-3d3945d6e0b8d3001f1d795f8e3e7292.jpg

SANATIN VE SANATÇININ DOSTU BELEDİYE

Tüm vatandaşları ‘Yaza Merhaba’ etkinliğine davet eden Başkan Kaya, “9 Mayıs 2024 Perşembe günü Saat 20:30 da Cumhuriyet Meydanımızda belediyemiz tarafından düzenlenecek olan ‘Yaza Merhaba’ etkinliğimizde tüm vatandaşlarımızı bir arada olmaya davet ediyorum. Sanatçılarımız Faruk Sofuoğlu ve Deniz Oral’ın çok sevilen gösterisi ‘80’ler 90’lar Gülümseten Hatıralar’ müzikal gösterisi eşliğinde, hem güzel vakit geçireceğiz hem de hemşerilerimiz ile bir arada olmanın mutluğunu yaşayacağız. Sanatın ve sanatçının dostu bir belediye olarak bundan sonraki süreçte de buna benzer etkinliklerle ilçemizde yaşanacak sanatsal faaliyetlerin öncüsü ve destekçisi olmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi. (BELEDİYE BÜLTENİ)


Kaynak:Belediye Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.