Makamda müdür, yaylada çoban!

Makamda müdür, yaylada çoban!
Aydın Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Rahmi Terzi, mütevazi yaşantısı ve özüne olan bağlığı ile dikkat çekiyor. Memleketi Kahramanmaraş’ta yıllık iznini geçiren Rahmi Terzi, çobanlık yaparak ailesine yardım ediyor. Terzi, bu şekilde aynı zamanda çocukluk özlemini gidermiş oluyor.

Terzi, özünün Yörük olduğunu, çocukluğunda çobanlık yaptığını anlattı. İŞKUR Aydın'ın 11 yıllık müdürü 50 yaşındaki Rahmi Terzi, dağlarda koyun otlatarak çalışma hayatındaki yorgunluğunu giderme imkanı bulduğunu kaydetti.

aw189065-01.jpg

"TATİLİMİ BU ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİYORUM"
“Çocukluğumda bir yandan çobanlık yapıp diğer yandan da okudum" diyen Terzi, "Atatürk Eğitim Fakültesi’nden mezun olduktan sonra bir süre öğretmenlik ardından da 2013 yılında Aydın İş ve İşçi Bulma Kurumu’nda müdür olarak görev yapmaya başladım. İşimi severek yapıyorum.

aw189065-02.jpg

Ancak çocukluk yıllarımın uğraşı ata mesleğim olan çobanlığı da çok seviyorum. Pek çok kişi tatilini deniz kenarlarında ve otellerde geçirmeyi tercih eder ama ben baharı dağlarda karşılayıp sürü otlatmaktan, kepeneği giyip geceyi sürünün başında dağlarda geçirmekten çok keyif aldığım için tatilimi bu şekilde değerlendiriyorum” ifadelerini kullandı.

aw189065-04.jpg

aw189065-05.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.