Nazillili öğrenci gururlandırdı

Nazillili öğrenci gururlandırdı
 Muhabir
Nazilli Menderes Anadolu Lisesi öğrencisi Serra Gül Ulus, ilçede bir ilke imza atarak katıldığı Türkiye Hava Sporları Ege Bölgesi Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası’nda 3’ncü olarak ilçenin gururu oldu.

Türkiye Hava Sporları Ege Bölgesi Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası, Uşak Eşme’de yapıldı. 55 sporcunun katıldığı Ege Bölgesi Hedef Yarışması'nda, Nazilli Menderes Anadolu Lisesi öğrencilerinden Serra Gül Ulus, kadınlar klasmanında 3. oldu. Ulus, bu başarısıyla 26 Eylül 2024 tarihinde Eskişehir’de yapılacak süper finale adını yazdırdı.

nazillili-ogrenci-gururlandirdi-internet-gazete-470974-942aefae1614d697eb3ca13c5537b62b.jpeg

“ÖRNEK OLMAK İSTİYORUM”
En büyük hayalinin bir şekilde havacılığın içinde olabilmek olduğunu ifade eden Serra Gül Ulus, “Lise üçüncü sınıf öğrencisiyim. Havacılığa olan sevgim ve tutkum babamın Türk Hava Kurumunda çalışması sebebiyle küçük yaşlarda bu kurumun odalarında gezinirken duvarlarda asılı olan Türk havacılığına ait fotoğrafların dikkatimi çekmesiyle ve bende hayranlık uyandırmasıyla başladı. Asılı olan her fotoğrafı en ince detayına kadar inceler, kendimi de onlar gibi uçarken hayal ederdim. En büyük hayalim bir şekilde havacılığın içinde olabilmekti. Ben fark etmesem de hayatım bir şekilde bu hayalin etrafında evrildi. Havacılık hayatıma ilk adımımı havacılığın mabedi olan Eskişehir-İnönü'de attım. Attığım her adımda, aldığım her nefeste havacılığa olan tutkum daha da artmaya devam ediyor. Ulu Önder Atatürk'ün 'Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim' sözünden ilham aldım. Küçüklerime örnek olarak Türk milletine havacılığı tanıtmak, sevdirmek ve havacılığı benimsetmeyi misyon edindim. Ve Türk gençliğinin havacılığın çeşitli dallarında yetiştirilmesi hususunda örnek olmak istiyorum.” diye konuştu.

nazillili-ogrenci-gururlandirdi-internet-gazete-470974-2bf6950256dbbb6ba0c6b631c1d6bc76.jpeg

“GURUR DUYUYORUM”
Serra Gül Ulus’un dereceye girerek kendilerini gururlandırdığını dile getiren Menderes Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Akarı da, “Okulumuzda farklı branşlarda sporlar ile uğraşan gençlerimizi gördükçe gurur duyuyorum, kendilerini tebrik ediyorum. Kızımız Serra Gül Ulus, Ege Bölge yarışmasına katılan en genç sporcu olmasına rağmen dereceye girerek bizleri gururlandırmıştır. Kendisine eğitim hayatında ve spor dalında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

nazillili-ogrenci-gururlandirdi-internet-gazete-470974-7761dcc63eede9bc2dfe13646b70eb4d.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.