O belediye 61 personel alacak

O belediye 61 personel alacak
Kuşadası Belediyesi’ne bağlı Arya Turistik Tesisleri A.Ş, bünyesinde çalıştırmak üzere 61 personel alımı yapacağını duyurdu.

EGEMEN GÜLMÜŞ- İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanına göre, Arya Turistik Tesisleri A.Ş'nin, çeşitli meslek gruplarında çalıştırmak üzere 157 personel alımı yapacağı öğrenildi. Başvurular için son tarih 18 Mayıs olarak belirlendi. Başvuru adresi ise İkiçeşmelik Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı No: 33 Kuşadası-Aydın olarak bildirildi. İlanda göre 6 kasiyer, 3 temizlik görevlisi, 4 meydancı, 3 resepsiyonist, 1 barmen, 9 dondurmacı, 4 çaycı, 10 komi, 1 pide ustası yardımcısı, 3 mutfak personeli, 1 garson, 1 aşçı, 1 aşçı yardımcısı, 14 destek personeli alınacağı öğrenildi.

ARANAN ŞARTLAR
Başvuru yapacak adaylarda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, en az lise mezunu olmak, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmek, ilgili alanda asgari 1 yıl tecrübesi olmak, Kuşadası’nda ikamet etmek, iletişimi kuvvetli olmak şartları aranıyor. Başvuru için istenen belgeler ise, özgeçmiş ve 1 adet vesikalık fotoğraf olarak açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.