OGM çok sayıda daimi işçi alacak

OGM çok sayıda daimi işçi alacak
 Muhabir
Aydın Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere eski hükümlü ve engelli statüsünde çok sayıda daimi işçi alımı yapılacağı duyuruldu.

Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Orman Genel Müdürlüğü tarafından işçi alımı yapılacağı bilgisini paylaştı. Orman Genel Müdürlüğü’ne çok sayıda engelli ve eski hükümlü/TMY statüsünde daimi işçi alımı yapılacak. Kamu, kurum ve kuruluşlarında işçi alınmasında uygulanacak usul ve esaslar hakkında yönetmelik uyarınca eski hükümlü veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yararlananlar işe alınacak. Usul ve esaslar hakkında yönetmelik uyarınca Orman Genel Müdürlüğü için taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 30 adet engelli ve 38 adet eski hükümlü/TMY statüsünde çalıştırılmak üzere Türkiye genelinde toplamda 68 adet daimi işçi alımı gerçekleşecek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Adaylarda aranacak genel ve özel şartlar ile diğer bilgiler İŞKUR açık iş ilanlarında belirtilecek. Bu ilanlar 22 ile 26 Nisan 2024 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden yayımlanacak. İlanda belirtilen şartları taşıyan adaylar ilan süresince başvurularını İŞKUR üzerinden yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.