Ökten seçim sonuçlarını değerlendirdi

Ökten seçim sonuçlarını değerlendirdi
 Muhabir
AK Parti Aydın İl Başkanlığında basın toplantısı yapıldı. AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, yerel seçim değerlendirmesi yaparak hakkında çıkan çeşitli iddialara yanıt verdi.

AK Parti Aydın İl Başkanlığı, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk kez basınla buluştu. Yapılan basın toplantısında Gökhan Ökten, yerel seçimlerin ardından Aydın özelinde özeleştiriye giderek hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.

whatsapp-image-2024-04-22-at-18-33-30-1.jpeg

Gazetecilerden kendisine yöneltilen soruları da cevaplayan Ökten, seçim yenilgisine dair sahadan veri topladıklarını belirterek emekliler kadar memurlarında önemli rol oynadığını belirtti.

whatsapp-image-2024-04-22-at-18-33-30.jpeg

Ökten, özel okul ücretlerinin fahiş fiyatlarının seçime olumsuz yansıdığına dair veri topladıklarını anlattı. Öte yandan Ökten, oy kullanmayan vatandaşların neden sandığa gitmediklerini araştırdıklarını söyledi.

whatsapp-image-2024-04-22-at-18-33-29.jpeg

“YAPILMASI GEREKENİ YAPACAK”

Seçim yenilgisinde genel itibariyle emeklilerin rol almasının yanı sıra diğer faktörleri de sıralayan Ökten, “Şu ana kadar genel sonuçların içinde emekli artışıyla birlikte kira artışlarının da etkili olduğunu görüyoruz. Özel okullarının ücretleriyle ilgili çokça şikayet dile getirildi. Bütün bu şikayetleri toparlıyoruz. Detaylı bir çalışma sonucuyla ilgili sizlerle oturacağız. Biz girdiğimiz seçimlerde seçmen iradesini yok sayan olmadık. Yapılması ve çalışılması gereken her konunun üzerinde duracağız” dedi.

whatsapp-image-2024-04-22-at-18-33-29-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.