Otizmli sporcu Uğur'a sürpriz doğum günü

Otizmli sporcu Uğur'a sürpriz doğum günü
 Muhabir
Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde antrenörlük yapan Yusuf Ateş, Kuşadası'nda yaşayan otizmli sporcu Uğur'a sürpriz doğum günü hazırladı.

Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Türker Kocakahya'nın haberine göre, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sosyal sorumluluk projeleriyle sporculara destek olmaya devam ediyor. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde antrenörlük yapan Yusuf Ateş, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşayan otizmli sporcu Uğur Öztürk'e 18. yaş gününde sürpriz doğum günü hazırladı.

whatsapp-image-2024-05-05-at-12-57-28.jpeg

İl ve ilçe müdürlüğünün destekleriyle etkinliği düzenleyen antrenör Yusuf Ateş, ''Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri olarak, sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle bilinen il müdürümüzün teşvikiyle harekete geçtik. Bu seferki etkinliğimizde, ilçemizde yaşayan otizmli sporcumuz Uğur için unutulmaz bir doğum günü sürprizi hazırladık. İl Müdürümüzün doğum günü hediyesi ve içten mesajlarıyla dolu olan etkinlikte, sporcumuz Uğur'un mutluluğuna tanıklık etmek bizi de çok mutlu etti. Uğur'un şaşkınlık ve sevinç dolu ifadesi, yaptığımızın doğruluğunu bir kez daha kanıtladı. Uğur'un yanında olmaya devam edeceğiz.'' dedi

whatsapp-image-2024-05-05-at-12-57-30-1.jpeg

HERKESE MİNNETTARIZ

Yusuf Ateş, açıklamalarının devamında, ''İl müdürümüzün önderliğinde gerçekleştirdiğimiz harika organizasyon, Uğur'un yüzünde kocaman bir gülümseme bıraktı. Sadece spor değil, insanlık için de yapılan bu tür etkinliklerin önemi bir kez daha ortaya çıktı. Uğur'un mutluluğuna katkı sağlayabilmek bizim için büyük bir onurdu. Bu özel günü daha da anlamlı kılan herkese teşekkür ederiz. Sadece bir spor etkinliği değil, birlikte geçirilen unutulmaz bir gün oldu. İl müdürümüze ve destek olan herkese minnettarız.'' ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-05-05-at-12-57-29.jpeg

İLHAM KAYNAĞI OLMAYA ÇALIŞIYORUM

Ateş, şunları kaydetti: ''Amacım öğrencilerimin onların sadece saha içinde değil, aynı zamanda hayatları boyunca etkili olmaları için çaba sarf ediyorum. Sporcularına başarıdan önce ahlaklı karakter ve toplum değerlerine sahip olmanın önemini öğretme hedefindeyim, bu değerleri örnekleyerek gençlere ilham kaynağı olmaya çalışıyorum. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cenap Bey de etkinlikten önce ve sonra arayarak bilgi aldı. Her zaman yanımızda ve destek veriyor. İlçe Müdürümüz Ramazan Oğuz Verim, etkinliği yakından takip ederek Uğur'un doğum gününü kutladı.''

whatsapp-image-2024-05-05-at-12-57-28-1.jpeg

UĞUR'UN ANNESİNDEN TEŞEKKÜR

Genç sporcunun annesi Filiz Öztürk, ''Oğlum 18 yaşına girerken bu sefer yalnız değildi. Fark edilmeyen ya da çağrılmayan çocuk değildi. Kısaca sizlerin sayesinde görünür olduk ve çok mutlu olduk. Emeği geçen bizi hatırlayan ve yanımızda olan herkese Uğur ve kendi adıma sonsuz sevgilerimizi gönderiyoruz'' dedi.

whatsapp-image-2024-05-05-at-12-57-29-1.jpeg

whatsapp-image-2024-05-05-at-12-57-30.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.