Sıfır Otomobilde Yılın Kampanyası: Sadece 538.900 TL!

Sıfır Otomobilde Yılın Kampanyası: Sadece 538.900 TL!
Fiat, sıfır kilometre araç almayı planlayan ancak bütçe dostu seçenekler arayan tüketicilere cazip bir kampanya sunuyor.

Mayıs Ayında Fiat’tan Sıfır Kilometre Araç Fırsatı!

Fiat, sıfır kilometre araç almayı planlayan ancak bütçe dostu seçenekler arayan tüketicilere cazip bir kampanya sunuyor. Bu kapsamda, Fiat markasının sıfır kilometre araçları için özel bir fiyatlandırma stratejisi devreye sokulmuş durumda. Türkiye otomobil piyasasında yaşanan gelişmeler ve 2024 yılında beklenen daralmaya karşın Fiat, araç satışlarını artırmak amacıyla dikkat çekici kampanyalarla öne çıkıyor. Fiat, bu stratejilerle diğer firmalara örnek olmayı hedefliyor.

Fiat Fiorino İçin Özel Kampanya!

Otomobil satın almak isteyenler için en önemli kriterlerden biri olan fiyat, özellikle ekonomik belirsizliklerin yaşandığı bu dönemde daha da büyük bir önem kazanıyor. İnsanlar, ekonomik güçlükler nedeniyle yüksek meblağlar ödeyerek araç satın almak yerine, uygun fiyatlı alternatiflere yöneliyor. Bu noktada Fiat, Fiat Fiorino modeli ile müşterilere hem uygun fiyatlı hem de ihtiyaçlarına uygun bir araç sunuyor. Fiorino, hem aile aracı olarak ideal hem de yakıt tasarrufu sağlayarak ekonomik bir kullanım sunuyor.

Sıfır Kilometre Fiat Fiorino için Cazip Fiyatlar ve Kredi İmkanı!

Fiat, Mayıs 2024 için Fiat Fiorino modeli için belirlediği 713.900 TL’lik liste fiyatından, müşterilere özel bir indirim yaparak aracı 688.900 TL’ye sunuyor. Fiat bu teklifle herhangi bir ek şart aramadan doğrudan 25.000 TL indirim sağlıyor. Bu indirimle birlikte Fiat Fiorino’yu tercih edecek müşterilere ek olarak 150.000 TL kredi desteği de sunuluyor. Bu kredi 12 ay vade ile ve sıfır faiz ile sağlanıyor, adeta elden taksit imkanı gibi bir avantaj sunulmuş oluyor. 538.900 TL peşinat ödeyip kalanı kredi olarak kullanarak müşteriler sıfır kilometre bir Fiat Fiorino sahibi olabiliyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum