Yetişkin Efeler halkıyla bir araya geldi

Yetişkin Efeler halkıyla bir araya geldi
 Muhabir
Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Efeler halkıyla buluştu. Efeler Belediyesi bünyesinde hizmet veren birim müdürlüklerinin de yer aldığı buluşma etkinliğinde vatandaşlar, şikayet, öneri ve taleplerini sıraladı.

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Menderes Park’ta vatandaşlarla buluştu.

whatsapp-image-2024-05-09-at-15-26-15.jpeg

Efeler Belediyesi’nde çeşitli birim ve kademelerde görevli müdürler, Yetişkin ile birlikte vatandaşların taleplerini dinledi. İsteklerini gerekse şikayetlerini bildirmek için sıraya giren vatandaşları ilk olarak Yetişkin karşılayarak istek ve şikayetin içeriğine göre ilgili birim müdürlerine yönlendirme yaptı.

whatsapp-image-2024-05-09-at-15-26-19.jpeg

YETİŞKİN’DEN İŞ İSTEDİLER

Kurtuluş Mahallesi’nde kıraathanelerin kaldırımları ve sokakları işgalinden, çalışmayan yürüyen merdivenlere kadar vatandaş, tek tek sıkıntısını Başkan Yetişkin’e anlattı. Herkesi can kulağıyla dileyen Yetişkin, ilgili birim müdürlüklerine başvurup çözüm önerileri geliştirmek için notlarını aldı. Bu isteklerin yanı sıra en çok dikkat çeken ise iş talebi oldu.

whatsapp-image-2024-05-09-at-15-26-19-1.jpeg

Sıraya giren pek çok vatandaş, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin’den kendisi, çocuğu ve yakınları için Efeler Belediyesi’nde iş istedi. Yetişkin, belediyede personel sayısının yeterli olmasına rağmen sonuna kadar vatandaşı dinleyerek iş isteyenlerin deneyimi ve becerisine göre dışarıdan talebi karşılamak üzere araştırma yapacaklarını söyledi.

whatsapp-image-2024-05-09-at-15-26-19-2.jpeg

EFELER TARİH EVİ İÇİN DİKKAT ÇEKEN İSTEK

Havva Çetintürk adlı bir vatandaş Anıl Yetişkin’den Köprülü Veysi Paşa Mahallesi 1632 sokakta bulunan ve 7 Eylül 2023 tarihinde Aydın’ın düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümü dolayısıyla Mehmet Fatih Atay tarafından hizmete açılan Efeler Tarih Evi için dikkat çeken bir ricada bulundu. Efeler Tarih Evi’ne katkıda bulunan Çetintürk, evi ve içerisinde bulunan eşyaları bağışlayan ailenin endişesi olduğunu belirterek eşyaların kayıt altına alınmadığını bildirdi. Yetişkin, ilgili birim müdürüne envanter dökümünün yapılmadığını söyleyerek konuya el atılmasını istedi. Çetintürk, konuyla ilgili olarak Yetişkin’le özel olarak da görüşmeyi talep etti.

whatsapp-image-2024-05-09-at-15-26-19-3.jpeg

“AYDIN’I GÜZELLEŞTİRMEK İSTİYORUZ”

Başkan Yetişkin ile birebir görüşme fırsatı yakalayan Mehmet Oğuz adlı vatandaş ise Aydın Hedef Gazetesi’ne konuştu. Yetişkin’e paylaştığı talebi anlatan Oğuz, “Aydın'ımızın şu ana kadar gelmiş geçmiş silüetinden kurtulmak istiyoruz. Başkanımıza çevre düzenlemesi yapılmasını istediğimizi söyledim. Bu işlerle ilgilenen bir yakınımla hazırladığımız projelerimi kendisine aktardım. Başkanımızın desteği ile Aydın'ımızı güzelleştirmek istiyoruz” dedi.

whatsapp-image-2024-05-09-at-15-26-19-4.jpeg

whatsapp-image-2024-05-09-at-15-26-19-5.jpeg

whatsapp-image-2024-05-09-at-15-26-19-6.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.