Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yaşadığı evinden 15 Mayıs'ta ayrıldıktan sonra geri dönmeyen ve ailesinin tüm çabalarına rağmen ulaşılamayan 13 yaşındaki Y.Ş. her yerde aranıyordu. Ailesinin ihbarı üzerine küçük kızın bulunması için çalışma başlatıldı. Kızlarını bulmak için her yolu deneyen acılı aile, bir televizyon programına da katılarak yardım çağrısında bulundu.
Olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde başlatılan soruşturma kapsamında, emniyet birimleri bölgede geniş çaplı çalışma yürüttü. Yapılan teknik ve fiziki çalışmalar sonucu küçük kız, Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bulundu.
Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Y.Ş. ailesine teslim edildi. Olayla ilgili idari işlemlerin devam ettiği öğrenildi.
10 gündür aranıyordu! 13 yaşındaki çocuktan sevindiren haber
Evinden ayrıldığı 15 Mayıstan bu yana haber alınamayan 13 yaşındaki kız çocuğu polis tarafından bulunarak ailesine teslim edildi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Yorumlar
Trend Haberler
Bitlis'te başlayan husumet Aydın'a kadar uzandı! Savcı Sayan kan davasının detaylarını paylaştı
CHP Aydın’da toplu istifa dalgası yolda
AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdem’in acı günü
Aydın’da kayıp Eda'dan acı haber geldi! Cansız bedenine ulaşıldı
Aydın’da yeni parti için il binası tutuldu
Köşklü genç canına kıydı
Reklam





