11 maçta 10 golle yıldızlaştı 

11 maçta 10 golle yıldızlaştı 
ABONE OL
Hedefini 1. Lige çıkmak olarak belirleyen 7 Eylül Gençlikspor’da 17’nci hafta itibariyle 10 golle takımının en skorer ismi olan İmren Koç, performansıyla göz kamaştırdı. 

TÜRKER KOCAKAHYA - Dünyanın bir çok ülkesini etkisi altına alan ve Türkiye’de de mücadele edilen koronavirüs tedbirleri kapsamında liglere ara verildi. Bu ligler arasında Aydın’ın tek temsilcisi 7 Eylül Gençlikspor’un da yer aldığı Kadınlar 2. Ligi de bulunuyor. Erteme nedeniyle lige ara verilen 17’nci hafta itibariyle Aydın temsilcisi 33 puanla 4’üncü sırada yer aldı. Zirve mücadelesini sürdüren 7 Eylül’de bu sezon bireysel performanslar da ön plana çıktı. Bu kapsamda takımda forma giyen 22 yaşındaki İmren Koç, gösterdiği performansla dikkat çekti. 11 maçta forma giyen Koç, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 10 kez havalandırmayı başardı. Neredeyse maç başına bir gol atan İmren, takımın da en çok gol atan oyuncusu olmayı başardı. 

7 GOLLE TAKİP ETTİLER
Takımda gol sayılarının dağılımı da birbirine yakın olurken İmren Koç’u attıkları 7’şer golle Hasibe Karagönlü ve Birsen Güçlü takip etti. 5 golü bulunan Sevim Biçer’in 3’üncü sırada yer aldığı takımda Kader Köse, Gamze Tan ve Nesrin Sabancı ise 3 gol kaydetti. Leyla Demir ve Dilara Yıldırım’ın rakip fileleri 2’şer kez havalandırdığı takımda Sevgül Taş, Ece Öztürk, Keziban Ekinci ve Dilara Yıldırım ise 1 kere gol sevinci yaşadı. 

11-macta-10-golle-yildizlasti-155020-461fc194dc8433789325963f180af1e0.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.