Aydın Hedef Gazetesi'nden Zeynep Özge Çümlek'in haberine göre; İYİ Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla daha önce AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Erdem ve AK Parti Aydın eski Milletvekili Metin Yavuz ile polemiğe girerek, Aydın siyasetinin ilgi odağı olmuştu.

Basın mensuplarıyla kahvaltıda buluşan Ahmet Ertürk, dikkat çekici iddialarda bulunmuştu. Ertürk'ün açıklamalarına AK Partili Erdem ve Yavuz tarafından sert tepkiler gelirken Ertürk’e dava açılıp açılmayacağı konusu da akıllarda soru işaretlerine neden oldu.

15 Temmuz polemiğinde yeni sayfa! AK Parti Aydın, Ertürk’ün iddialarını yargıya taşıyacak 

Aydın’da uyuşturucu operasyonu: 15 şüpheli yakalandı
Aydın’da uyuşturucu operasyonu: 15 şüpheli yakalandı
İçeriği Görüntüle

“KONUYU YARGI SÜRECİNE TAŞIYACAĞIZ”

Konu hakkında Aydın Hedef Gazetesi’ne konuşan AK Parti Aydın eski Milletvekili Metin Yavuz, “Tarım, Hayvancılık ve Arıcılık Federasyonu konusunda atılan şeker ticareti iftiralarına federasyon tarafından gerekli cevap verilmişti. Biz de hakkımızda ortaya attığı iddiaların ispatını istiyoruz. Bunun için gerekli mercilere başvurarak her iftirası için konuyu yargı sürecine taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

15 Temmuz polemiğinde yeni sayfa! AK Parti Aydın, Ertürk’ün iddialarını yargıya taşıyacak 

ERDEM, HUKUKÇULARLA İSTİŞARE SÜRECİNDE

AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Erdem’in ise atılan iddialar üzerine konuyu hukukçularla istişare ettiği ve ilerleyen süreçte dava sürecinin kesinlik kazanacağı öğrenildi.
15 Temmuz polemiğinde yeni sayfa! AK Parti Aydın, Ertürk’ün iddialarını yargıya taşıyacak 

Kaynak: HABER MERKEZİ