158 gün sonra evinde kaybetti 

158 gün sonra evinde kaybetti 
ABONE OL
Ağrı 1970 Spor maçında mağlup olarak zirve yarışında önemli bir kayıp yaşayan Nazilli Belediyepor, aynı zamanda 158 gün sonra sahasında yenilgi yaşamış oldu. 

Misli.com 3. Lig 2. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor’da son haftalarda kötü bir grafik yakaladı. Deplasmanda Belediye Kütahyaspor’a mağlup olan Naz-Naz, sonrasında çıktığı maçlarda Halide Edip Adıvar Spor ve Tokatspor ile berabere kaldı. Nazilli, son olarak sahasında konuk ettiği Ağrı 1970 Spor’a yenildi. Kötü gidişe dur demek için çıktığı maçı 2-1 mağlup tamamlayan Nazilli ekibinde iç saha istatistikleri de kötüye gitti. Bu sezon özellikle iç sahada aldığı puanlarla zirve yarışında yer alan Nazilli ekibi, ilk kez 11 Ekim 2020’de Mardin Fosfat Spor’a tek golle mağlup olmuştu. Bu maç sonrası bir daha evinde maç kaybetmeyen Siyah İnciler, 158 gün sonra Ağrı 1970 Spor karşısında evinde ikinci yenilgisini aldı. 

27 PUAN TOPLADI 
Sahasında bu sezon 13 maça çıkan Siyah İnciler, 7 maçı galip tamamladı. 4 mücadelede beraberlik alan Naz-Naz, 2 kere ise mağlubiyet yaşadı. Nazilli Şehir Stadı’nda çıktığı mücadelelerde 25 puan topladı. Evinde Ceyhanspor, Tokatspor, Çengelköyspor, Yozgatspor 1959, Kahta 02 Spor, İskenderun Futbol Kulübü ve Yomraspor’u  mağlup eden Naz-Naz, Belediye Kütahyaspor, Karaman Belediyespor, Fethiyespor ve  Halide Edip Adıvar Spor ile ise berabere kaldı.    

SAHASINDA 3 MAÇIKALDI 
Nazilli ekibinin ligin normal sezonunda oynayacağı 7 maç kaldı. Toparlanarak zirve yarışına ortak olmaya çalışacak olan Nazilli ekibi 7 maçın 3’ünü evinde oynanacak. Bu karşılaşmalarda Darıca Gençlerbirliği, Tekirdağspor ve Büyükçekmece Tepecikspor’u ağırlayacak olan Nazilli ekibi deplasmanlarda ise 4 maça çıkacak. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.