22 maçın tamamında süre aldılar 

22 maçın tamamında süre aldılar 
ABONE OL
Bu sezon ligdeki yerini koruyan Yıldızspor’da Emre Yıldırım, Emre Akbulut, Mustafa Diler ve Doğukan Güngör ligdeki 22 maçın tamamında görev yaparak istikrarlarıyla ön plana çıktı. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup, Türkiye’de alınan korona virüs tedbirleri kapsamında ara verilen ligler arasında yer aldı. Aydın ekiplerinin yer aldığı grupta mücadele eden Yıldızspor da lige verilen ara öncesinde topladığı puanlarla ligde kalmayı garantiledi. Teknik Direktör Mehmet Öztürk yönetiminde ilk kez çıktığı BAL’da kalıcı olan mavi-beyazlılarda kadro istikrarı dikkat çekti. 22’nci haftası geride kalan ligde Aydın ekibinden Emre Yıldırım, Emre Akbaba, Mustafa Diler ve Doğukan Güngör bu 22 maçın hepsinde görev almayı başardı. Farklı mevkilerde yer alan 4 isim de gösterdikleri performansla alkış aldı.

GOLLERE DE ÖNEMLİ KATKI VERDİLER
Bu oyuncular, istikrarın yanında takıma hücumda da önemli katkı verirken skora da etki ettiler. 4 isimden Doğukan Güngör, 22 maçta rakip fileleri 10 kez havalandırdı. Emre Akbulut da çıktığı maçlarda takımı adına 3 gol kaydetmeyi başardı. Mustafa Diler ise bu karşılaşmalarda 2 kez gol sevinci yaşadı. 

20 MAÇI GEÇTİLER
Kadroda istikrar sağlayan diğer isimler de yine 20 maçı geride bırakmayı başardı. Bu oyunculardan Burak Koca, 21 maçta forma giyerken defansın deneyimli ismi ve takım kaptanı Ahmet Köseoğlu ise 20 maçta süre aldı. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.