23 Nisan kutlamalarına Aydın vekilleri katılmadı

23 Nisan kutlamalarına Aydın vekilleri katılmadı
 Muhabir
Aydın’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında protokol eksik kaldı. Etkinliğine eşlik etmeyen Aydın’ın milletvekilleri, kutlama mesajı göndermekle yetindi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Aydın’da da kutlanmaya devam ediliyor. Aydın Valiliği organizasyonu ile gerçekleşen 23 Nisan kutlama etkinlikleri Adnan Menderes Stadyumu’nun yıkılması nedeniyle Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Protokole ayrılan koltuklarda Aydın’ın 8 milletvekilinden hiçbirisinin yer almaması dikkat çekti.

whatsapp-image-2024-04-23-at-12-10-18-3.jpeg

MESAJ GÖNDERDİLER
AK Parti Aydın Milletvekillerinden Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş, Ömer Özmen, CHP Aydın Milletvekillerinden Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül, Hüseyin Yıldız ile İYİ Parti Aydın Milletvekili Ömer Karakaş'ın etkinlik kapsamında günün anlam ve önemine ilişkin mesaj gönderdikleri belirtildi. Sunucunun okuduğu isimler arasında CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz’un adı ise geçmedi.

whatsapp-image-2024-04-23-at-12-10-19-001.jpeg

KİMLER KATILDI?
23 Nisan etkinliğine; Aydın Valisi Yakup Canbolat, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Önder Kürşad Mutlu, Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Aydın İl Emniyet Müdürü Suat Ekici, Aydın İl Jandarma Komutanı Ali Naci Aldemir, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.