3 korna 1 doğruyu götürmesin

3 korna 1 doğruyu götürmesin
ABONE OL
Aydın Şehiriçi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın'dan korna uyarısı

(ABDURRAHMAN FIRAT) Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yarın ve pazar günü gerçekleştireceği sınavda öğrencilerin bir yıllık emeğinin boşa gitmemesi için Aydın Şehiriçi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın’ın talimatıyla bütün halk otobüslerinde korna konusunda uyarıcı afişler asıldı.
Aydın merkezdeki bütün okullarda YSK sınavı yapılacak. Hafta sonu yapılacak sınav nedeniyle öğrencilerin bir yıllık çalışmalarının boşa gitmemesi için Aydın Şehiriçi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine bağlı 160 özel halk otobüsüne “3 korna 1 doğruyu götürmesin. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz. Korna çalma huzurumu çalma” afişleri asıldı. 
Aydın Şehiriçi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, bütün sürücülerin hafta sonu korna çalmamaları konusunda daha dikkatli olmaya davet etti. Yalçın, Efeler’de 160 halk otobüsüne korna çalmamaları için uyarıcı afişler astıklarını söyledi. Yalçın, sınavda öğrencilere başarılar diledi.

whatsapp-image-2019-06-14-at-18-22-57.jpegwhatsapp-image-2019-06-14-at-18-23-00.jpegwhatsapp-image-2019-06-14-at-18-23-01.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.