3 tane antrenman programı gönderdik

3 tane antrenman programı gönderdik
ABONE OL
Liglere verilen arada izne çıkan Nazilli Belediyespor’da süreci değerlendiren Teknik Direktör Yavuz İncedal, “Futbolcularımıza 3 tane antrenman programı gönderdik. Evlerinde çalışıyorlar” dedi. 

TÜRKER KOCAKAHYA - Türkiye’de alınan koronavirüs tedbirleri kapsamında liglere ara verildi. Bu karar sonrasında TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor’da da oyunculara izin verildi. Süreci değerlendiren Siyah İnciler’in Teknik Direktörü Yavuz İncedal, “Erteleme kararı sonrası oyuncularımıza izin vermiştik. Bu süreçte beklemeye geçtik. Ancak antrenmansız da kalmamak gerekiyor. Biz de 3 tane antrenman programı belirledik ve oyunculara gönderdik. Bu programı mümkün olduğu kadar yapmaya çalışıyorlar. Bunlar tabi ki bireysel antrenmanlar. Şuan başka şansımız yok. Programları göndermeye devam edeceğiz” dedi. 

“YENİ KARARI BEKLİYORUZ”
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açılanacak yeni kararı beklediklerini belirten İncedal, “Şuan için her hangi bir açıklama yok. Açıklama geldiğinde biz de takım olarak program belirleyeceğiz. Toplanana kadar şuan sadece gönderdiğimiz programı uygulayacaklar. Her şeyden önce insan sağlığı önemli” dedi. Yaşanan süreci de değerlendiren İncedal, herkesin koronavirüs salgınına karşı tedbirlerini alması gerektiğinin altını çizdi. 

3-tane-antrenman-programi-gonderdik-155010-11a73963a59976181bbc8817d6bde778.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum