"31 Mart akşamı düğünümüze bekliyorum"

"31 Mart akşamı düğünümüze bekliyorum"
ABONE OL
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık seçim çalışmaları kapsamında Kurtuluş, İstiklal ve Aydoğdu Mahallerini ziyaret etti.

(HABER MERKEZİ) Seçim çalışmaları kapsamında Kurtuluş, İstiklal ve Aydoğdu Mahallerini ziyaret eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "10 yıldır vatandaşımızın yanında oldum. 31 Mart akşamı da tüm Nazilli halkını düğünümüze, kucaklaşmaya bekliyorum" dedi.

Nazilli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Haluk Alıcık, seçimlere sayılı günler kala gece gündüz demeden sahada olmaya devam ediyor. Vatandaşlara 31 Mart seçimlerinin önemini anlatan Başkan Alıcık, Aydın ve ilçelerinde ekonomik ve sosyal açıdan kalkınmanın Cumhur İttifakı'yla mümkün olabileceği belirtti.
Ustalık döneminde Nazilli’ye yeni bir soluk getireceklerini belirten Alıcık, Sümer Üniversitesi ve Organize Sanayi 2. Etap projeleri ile çağ atlayacaklarını söyledi. Alıcık, "Nazillimizi kalkındıracak projelerimizi Allah’ın izniyle bu dönemde hayata geçireceğiz. 10 yıldır, yol, köprü, cami, sağlık, eğitim, sanat ve spor alanlarında yüzlerce projeyi hayata geçirdik. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız diyerek çıktığımız bu yolda vatandaşlarımızdan destek istiyoruz. Allah’ın izni ve halkımızın desteğiyle ülkemizin aydınlık geleceğinin temellerini hep birlikte atacağız" diyerek Sümer Üniversitesi başta olmak üzere yeni dönem için hazırlanan mega projeleri anlattı. Geride bıraktığı 2 dönem boyunca vatandaşlarla iç içe olduğunu ifade eden Alıcık, "31 Mart akşamı da tüm Nazilli halkını düğünümüze, kucaklaşmaya bekliyorum" dedi.

31-mart-aksami-dugunumuze-bekliyorum-98114-77d8519fc01e0800d38864df04664804.jpg31-mart-aksami-dugunumuze-bekliyorum-98114-ee9ac6ffcba8cd4a314107093af520f7.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.