33 günde seçim kazandı

33 günde seçim kazandı
ABONE OL
İncirliova’da Millet İttifakı İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya önce CHP’den aday adayı oldu.

(BURHAN CEYHAN) İttifak gerçekleşince İYİ Parti’den 26 Şubat’ta aday olarak 33 günlük bir çalışmayla belediye başkanlığını kazandı.

35 yıldan beri İncirliova’da deve çiftliği ve kuyumculuk yapan Aytekin Kaya 31 Mart yerel seçimleri için önce CHP’den aday adayı oldu. Ancak Kaya, CHP ile İYİ Parti’nin Millet İttifakı çatısı altında birleşmesiyle Aydın’da İYİ Parti’ye verilen 5 ilçeden biri olan İncirliova’ya belediye başkan adayı oldu. Kısa sürede iki teşkilatı da bir çatı altında toplayan Kaya rakibi mevcut Belediye Başkanı Gürşat Kale’yi devirerek başkanlık koltuğuna oturdu.

“HİZMET İÇİN VARIM”
Millet İttifakı İYİ Partili adayı Aytekin Kaya 26 Şubat tarihinde aday gösterildiği İYİ Parti’de 33 gün çalışarak seçimi kazandı. Kaya, “Kısa bir süreç vardı önümüzde. Çok çalıştık. CHP ve İYİ Parti teşkilatlarını kısa sürede toplamayı bir araya getirmeyi başardım. İyi bir çalışma gerçekleştirerek seçimin galibi olduk. İncirliova için hizmet etmeye devam edeceğiz İncirliova’nın ihtiyaçlarını iyi biliyoruz. Bu anlamda çalışmalarımız yapacağız. Şimdiden İncirliova halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Halkımız beni bu göreve layık gördü bende üzerime düşen görevi layıkıyla yerine getireceğim” diye konuştu.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum