5 ilçeye doğalgaz müjdesi

5 ilçeye doğalgaz müjdesi
ABONE OL
Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısından 5 ilçenin doğalgaz dağıtım lisansı kapsamına alınması kararlaştırıldı. 

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Başkanvekili Evrim Karakoz başkanlık etti. Meclis toplantısında 58 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda Didim, Germencik, Sultanhisar, Koçarlı, Köşk ilçelerinde doğalgaz projesi görüşülerek oybirliği ile kabul edildi.

 

Kararın kabul edilmesinin ardından AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Mustafa Arı, söz alarak konuşma yaptı. Yaptığı konuşmada Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yüklenen Arı, “Büyükşehir belediyemizin gösterdiği yapıcı yaklaşımla bundan sonra doğalgazla tanışacak olması, bu konfordan vatandaşın faydalanacak olmasından memnuniyet duydum. Burada emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Daha önce bu konuyla ilgili olarak doğalgaz olmayan ilçelerimizde vatandaşların faydalanabilmesi için grup olarak bir önerge vermiştik. Bu önergemizde de bugün komisyonda olduğu şekliyle hatta ondan daha azını kapsayacak bir şeydi. Eski haline getirilmesi. Yani doğalgaz yatırım şirketinin yatırımını gerçekleştirdikten sora yolların, caddelerin ilçe belediyesinin sorumluluğunda olanları ilçe belediyesi, büyükşehir belediyesi sorumluluğunda olanları da büyükşehir tarafından eski haline getirilmesini üstlenmesi şeklinde teklifimiz olmuştu. O gün belediye başkanımız  ‘Biz size kar amacı güden bir şirkete kamu kaynaklarını aktarma kastıyla hareket ediyorsunuz. Biz buna fırsat vermeyiz” demişti. Ancak bugün halka hizmet noktasında o gün ki siyasi çıkışlarından biz şov olarak gördüğümüz o davranıştan vazgeçtiğini görmenin memnuniyeti içerisindeyiz. Kendisine Aydın’a hizmet etme noktasında bu noktaya gelmesinden dolayı teşekkür ediyoruz.  İlçelerimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. 

5-ilceye-dogalgaz-mujdesi-252516-5930a7db696360c4c9b696c9c2fb744a.jpeg
BAŞKANIMIZ SHOW YAPMAZ, HİZMET ÜRETİR”

Arı’nın konuşmasına cevap veren Karakoz da, “Başkanımız şov yapmaz, hizmet üretir. Üçüncü dönem belediye başkanı seçilmesi bunun en büyük kanıtı ve göstergesidir” diye konuştu. 

5-ilceye-dogalgaz-mujdesi-252516-8b6052c28352c1b56fa009e863c2f9e4.jpeg5-ilceye-dogalgaz-mujdesi-252516-11f67c7c0468ae1610d6d7c838ff1bef.jpeg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.