50’nci ödül Çağlayan’a verildi

50’nci ödül Çağlayan’a verildi
ABONE OL
Yaklaşık 15 yıldır şoförlük yapan Harun Çağlayan, Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nin 50’ncisini düzenlediği 'Ayın Şoförü Ödülü'ne layık görüldü.

TÜRKER KOCAKAHYA- Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nin geleneksel olarak her ay düzenlediği ‘Ayın Şoförü Ödülü' bu ay 50’nci kez verildi. Ekim ayı ödülüne yaklaşık 15 yıldır kooperatif bünyesinde direksiyon sallayan Harun Çağlayan layık görüldü. Kooperatif Başkanı Okan Yalçın’ın ev sahipliği yaptığı ödül törenine Aydın Muğla İlleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç ve Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç katıldı. Törende konuşan Başkan Yalçın, “Harun kardeşimiz 15 yılı geçkindir aramızda. Kendisi örnek davranışları ve çalışma düzenine uymasıyla ödülü hak etti. Bu konuda birçok kriterimiz var. Bunlara uyduğu için de bu ay kendisini yönetim kurulumuzla birlikte seçtik” dedi. 

“ŞOFÖRLÜK ONURLU BİR MESLEKTİR”
Çağlayan’a plaketini ve altın hediyesini takdim eden Bölge Birliği Başkanı Saraç ise, onurlu ve gururlu olduğunu belirterek, “Esnaf teşkilatı inanılır ve güvenilir güzel insanlardır. Şoför esnafı, canımızı, malımızı, çoluğumuzu çocuğumuzu teslim ettiğimiz bir meslektir. Onurlu bir meslektir. Böyle bir mesleğin içinde olmaktan ve alperen yiğidime bu plaketi takdim etmekten dolayı çok mutluyum. Bu plaketin maddi değeri yoktur ama manevi değeri çok büyüktür” diye konuştu. 

“SADECE ARAÇ KULLANMAKLA OLMUYOR”
Şoförler Odası Başkanı Özmeriç ise esnaflığın ahi geleneğinden geldiğinin altını çizerek, “Sadece araç kullanmakla olmuyor. Saygı, sevgi ve güzel ahlakla beraber yürüyor. Harun kardeşimiz ailecek bu işi yapan bir ekolden geliyor. Kendileri bu işi çok güzel yapıyor. Ben tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum. Okan başkanımız ve yönetimine de teşekkür ediyorum. Bugün benim içi ayrı bir mutluluk, birlik başkanımız, ödülü veriyor” ifadelerini kullandı.

50nci-odul-caglayana-verildi-136179-2bd4b4fb0165902dac8f11468fed2f35.jpg50nci-odul-caglayana-verildi-136179-7be6bf97beb36aab9235126ff704cc77.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.