7 Eylül’e şehirden destek devam ediyor 

7 Eylül’e şehirden destek devam ediyor 
ABONE OL
Aydın’ı temsilen ligde mücadele eden 7 Eylül Gençlikspor’u konuk eden ATB yönetimi, kulübe deplasmanlar için destek verebileceklerini dile getirdi. 

Aydın Ticaret Borsası (ATB), 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Türkiye Kadınlar 2. Ligi’nde Aydın’ı temsil eden tek takım olan 7 Eylül Gençlikspor’u konuk etti. Bu kapsamda ATB Başkanı Fevzi Çondur, ATB Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet Şenel, Genel Sekreter Neslihan Duymaz, Yönetim Kurulu üyeleri Kazım Günaydın, Abdülkadir Yıldız ve Yakup Er, 7 Eylül Gençlikspor Başkanı Mustafa Yılmaz, Antrenör Cihan Atıcı ve oyuncuları ağırladı. Karşılıklı istişarelerde bulunulan ziyarette ATB yönetimi takıma deplasman yolculukları için destek verebileceklerini dile getirdi. 
 

“ELELE 1. LİGE ÇIKACAĞIZ”
Ziyaretle ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Yılmaz, ATB Başkanı Çondur ve yönetimine ince davranışları için teşekkür ederek, “Bu takım tüm Aydın’ı temsil etmektedir. İnanıyoruz ki bu destek diğer oda ve esnaflar tarafından da sağlanacaktır. Hedefimiz olan Kadınlar 1. Ligi’ne elele hep beraber çıkacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı. 

7-eylule-sehirden-destek-devam-ediyor-269518-ca341f2dabe5e86afe4643f20eb41c2c.jpg7-eylule-sehirden-destek-devam-ediyor-269518-4a888d2c37dbf2f27278e122a863e45a.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.