7 Eylül’ün gol makinesi

 7 Eylül’ün gol makinesi
ABONE OL
Aydın’ı en üst profesyonel ligde temsil eden futbol takımı olan 7 Eylül Gençlikspor’da Dilan Taşdemir, gösterdiği performansla dikkat çekerken bu sezon attığı 14 golle takımın en skorer ismi oldu. 

(TÜRKER KOCAKAHYA) Türkiye Kadınlar 2. Lig’inde Aydın’ı temsil eden 7 Eylül Gençlikspor, bu sezon yükseldiği ligde inişli çıkışlı bir grafik çiziyor. Ligde üst sıraların uzağında kalan Aydın ekibinde bireysel performanslar ise göz dolduruyor. Bu isimlerin başında kariyerinde Elitspor ve Gemlik Zeytinspor gibi takımlarda forma giydikten sonra geçen sezon 7 Eylül Gençlik’e transfer olan Dilan Taşdemir geliyor. 25 yaşındaki başarılı oyuncu bu sezon yakaladığı istatistikle dikkat çekerken attığı 14 golle takımın en skorer ismi olmayı başardı. Genç oyuncu bu sezon takımıyla 19 karşılaşmaya çıkarken bu maçların tamamında ilk 11’de maça başladı.  

ŞAMPİYON KADRODA YER ALDI
7 Eylül Gençlikspor, geçen sezon yakaladığı başarılı performansla, 3. Lig’den 2. Lig’e yükselmişti. Şampiyon olan kadroda yer alan Dilan Taşdemir, bu sezon da takımda mücadele ediyor. Geçen sezon 27 golle takımına şampiyonluk yoluna önemli bir katkı veren Taşdemir, bu sezon da takımı adına rakip fileleri havalandırmayı sürdürüyor. Attığı gollerle göz dolduran Taşdemir, ligin kalanında da takımının en büyük kozlarından olmaya devam edecek. 

BİÇER TAKİP EDİYOR
Golcü oyuncu Taşdemir’i takımda attığı 8 golle Sevim Biçer takip ediyor. Golcü sıralamasında 3’üncü sırada 7 golle Birsen Güçlü, 4’üncü sırada ise 6 golle Buket Aksu yer alıyor. Takımda gol atan diğer isimler ise 3 golle Aycan Türker, 2’şer golle Keziban Ekinci ve Hasibe Karagönlü, 1’er golle Nur Sema İnci, Sude Say, Aysel Yakapınarlı ve Nesrin Sabancı oldu.      


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.