Virginia eyaletinde aniden fenalaşan Çağlayan için çevrede bulunanlar sağlık ekiplerine haber verdi. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan genç avukata doktorlar tarafından tüm müdahaleler yapıldı. Ancak beynine pıhtı atması nedeniyle Berivan Arısoy Çağlayan kurtarılamadı.

Acı haber, başta Arısoy ailesi olmak üzere yakın çevresi ve sevenleri arasında büyük üzüntü yarattı. Çağlayan’ın, annesi merhume Behiye Arısoy’un vefat yıl dönümüne yalnızca 10 gün kala yaşamını yitirmesi ise acıyı daha da artırdı.

Başkan Kaya’dan taziye mesajı

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ise sosyal medya üzerinden taziye mesajı paylaşarak, “Merhum Benzinci Ekrem Tufan'ın torunu, Behiye ve Mehmet Arısoy'un kıymetli evladı, Avukat Berivan Arısoy Çağlayan'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhumeye Yüce Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ile sabır diliyorum. Mekânı cennet, makamı âli olsun” ifadelerine yer verdi.

Kuşadası’nda trafik kavgasında tutuklama kararı! İki sürücüye cezaevi yolu göründü
Kuşadası’nda trafik kavgasında tutuklama kararı! İki sürücüye cezaevi yolu göründü
İçeriği Görüntüle

Bugün son yolculuğuna uğurlanacak

Berivan Arısoy Çağlayan’ın cenazesinin bugün ikindi namazını müteakip İncirliova Çarşı Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından İncirliova İlçe Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ