'Acarlar’a yapılan hizmet Bağcılar’a yapılmıyor'

'Acarlar’a yapılan hizmet Bağcılar’a yapılmıyor'
ABONE OL
Koçarlı’nın Bağcılar Mahallesi’nde yaşayan Süleyman Kanat (36), mahallelerindeki yolların dar olduğunu, genişletilmesi için yapılan başvurunun sonuçsuz kaldığını savundu.

GÖKHAN DÜZYOL - Kanat, Koçarlı Belediyesi’nden İncirliova’nın Acarlar Mahallesi’ne giden hizmetin, kendi mahallelerine gelmediğini iddia etti.

Koçarlı’ya 15 kilometre uzaklıkta bulunan kırsal Bağcılar Mahallesi’de yaşayan vatandaşlar, yolların dar olması nedeniyle ulaşımda zaman zaman zorluk yaşadıklarını bildirdi. Mahalle sakinlerinden Süleyman Kanat, yolların dar olması sebebiyle mahallelerinde yaşanacak acil durumlarda, itfaiye ve ambulansın ulaşımda yaşayabileceği zorluklarda ortaya istenmeyen sonuçların çıkabileceğini belirtti.

“GENİŞLETİLMESİNİ BEKLERKEN, İYİCE DARALDI”
Kanat, yolun genişletilmesi için iletilen taleplerini, arsa sahibinin kendisini şikayet edildiği düşünesiyle yolu daha da daralttığını iddia etti. Kanat, “Sokaklarımızın dar olmasından dolayı yolların genişletilmesini istedik. Ve Koçarlı Belediyesi’ne başvuruda bulunduk. Sokaklarımızdan ambulans, itfaiye geçemiyor. İleriki sokaklarda acil bir durum olsa bu yolları araçlarla kullanamayacağız. Bu arsanın sahibi de belediyeden yollarımızı genişletme talebinde bulunduk diye ‘Burası benim yerim’ diye kendi sınırını daha da genişletti. Yol iyice daraldı.” dedi. 

“SANKİ OYU ACARLAR’DAN ALIYOR”
Kanat, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın mahallerine geldiğini, yaşananlarla ilgili çözüm bulacağını kaydederek, “Nedim başkan da buraya geldi. ‘Biz bunu ayarlayacağız, yapacağız’ dedi. Şimdi belediyeden mahallemize çöp kamyonunun dışında bir şey gelmiyor. Bize hizmet gönderiyormuş gibi görünüyor.  Acarlar’a gönderiyor bütün hizmeti. Bağcılar, AK Parti’nin kalesi diyorlar. Sanki oyu Acarlar’dan alıyormuş gibi hizmeti de oraya yapıyor. Koçarlı Belediyesi’nden Acarlar’a giden hizmet Bağcılar’a gelmiyor.” ifadelerini kullandı. 

Kanat, yetkililerden çözüm beklediklerini söyledi.

acarlara-yapilan-hizmet-bagcilara-yapilmiyor-180715-b6bd3098a93b0540ab9a4dddebb16113.jpg
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.