Acet’e moral ziyareti

Acet’e moral ziyareti
ABONE OL
İzmir'de akciğer rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Söke’nin sevilen simalarından Atatürk Mahallesi Muhtarı Zeki Acet’i, ilçe merkezindeki mahalle muhtarları hasta yatağında ziyaret ederek moral verdi. 

(MURAT TAN) 17 Haziran’dan bu yana İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde akciğer rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Atatürk Mahalle Muhtarı Zeki Acet’i, Söke merkez mahallelerinde görevli muhtarlar hasta yatağında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Ziyaretten ötürü muhtarlara teşekkür eden Muhtar Acet, mahallelilerine selam gönderirken en kısa zamanda sağlığına kavuşup görevinin başına döneceğinin sözünü verdi. 

EN GEÇ BİR AY İÇİNDE TABURCU OLACAK

Söke merkez Çeltikçi Mahalle Muhtarı Önder Aşçı, Yenikent Mahalle Muhtarı Mehmet Dikici, Konak Mahalle Muhtarı Galip Hanaylı, Yenicami Mahalle Muhtarı Hüseyin Yörük, Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Ahmet Yöntem ile Savuca Mahallesi Muhtarı Tuncel Uyanık’ın da hazır bulunduğu moral ziyaretinin kendisini çok mutlu ettiğini ve sevindirdiğini söyleyen Atatürk Mahallesi Muhtarı Zeki Acet, bir süre sohbet ettiği muhtarlara sağlık durumu hakkında da bilgi verdi. Bir süre daha hastanede tedavisine devam edilecek olan Söke’nin sevilen yüzü Muhtar Acet’in yapılacak kontrollerden sonra en geç bir ay içinde tabur edileceği öğrenildi. Atatürk Mahallesi’nde en son yapılan 31 Mart Yerel Seçimleri’nde tekrar göreve seçilerek mazbatasını almasının ardından 5. Dönem muhtarlık görevine başlayan Zeki Acet, ilçede ve mahallesinde sempatik ve beyefendi tavırlarıyla çok sevilmesinin yanı sıra Söke’nin tarihi fotoğraf albümlerini arşivlemesiyle de biliniyor.

acete-moral-ziyareti-112258-39cdee1dea87a9a6914194f09c64c3e2.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.