ACILI AİLELER KONUŞTU

ACILI AİLELER KONUŞTU
ABONE OL
Aydın İl Jandarma Komutanlığı Efeler Trafik Timi, hazırladığı videoda trafik kazalarında hayatını kaybeden vatandaşların yakınlarına söz verdi. Videoda yakınını kaybeden vatandaşlar, yaşadıkları acıları anlattı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Efeler Trafik Timi, trafik kazalarında yaşanan can kayıplarına dikkat çekmek için ildeki kazalarda yakınlarını kaybeden vatandaşların acılarını paylaştığı duygu yüklü bir video paylaştı. Videoda Efeler’de kaza yaparak hayatını kaybeden vatandaşların birinci dereceden yakın akrabalarına yer verildi. Videoda yer alan Mevliye-Cüneyt Bilek çiftti 25 Temmuz 2021'de Efeler ’de yaptıkları kazada 9 yaşındaki oğulları Mehmet Efe Bilek’i kaybettiklerini anlattı. Mevliye-Cüneyt Bilek, evlat acılarının hala taze olduğunu dile getirdi. Kazayı anlatan Cüneyt Bilek, “Yemeğe gidiyorduk. Viraj vardı. Virajı döndükten sonra karşıdan gelen arabanın ışıkları gözümüzü aldı. Gözümü alınca hiçbir şey göremedim. Daha sonra görmemle çarpışmamız bir oldu” dedi.

"ÇOK İYİYDİ BENİM ÇOCUĞUM"

8 Şubat 2020'de Efeler’de yaşanan trafik kazasında 51 yaşındaki eşi Selma Gül’ü kaybettiğini söyleyen Ahmet Gül, “Pazar oluyor burada. O hafta pazara yalnız gitti. Gelmeyince şüphelendim. Sonra jandarma geldi. Fotoğraf gösterdiler, eşim dedim. Kaza mı diye sordum, evet dediler. Öldüğünü anladım. Keşke ben de gitseydim onla, çok pişmanım” ifadelerini kullandı. 27 Şubat 2017’de Efeler‘de kaza yaparak hayatını kaybeden 29 yaşındaki Süleyman Tuncer’in annesi Meliha Tunçer, evlat acısının zor olduğunu anlattı. Videoda yaşadığı üzüntü yüzünden okunan Tunçer, “Sabah baktım yok. İnsanlar gelemeye başladı. Süleyman ölmüş dediler. Allah dedim. Çok iyiydi benim çocuğum. 29 yaşında gitti” diye konuştu.

“TRAFİK KURALLARINA UYALIM”

10 Temmuz 2019'da trafik kazasında eşi Serdar Ünal’ı kaybeden Hediye Ünal, da videoda göz yaşlarına hakim olmadı. Duygularını anlatacak kelime bulamadığından söz eden Ünal, “Çoluk çocuk geldi Serdar abi ölmüş dediler. Nasıl öldü dedim. Gördüğümde şok oldum. Anlatamam çok kötüydü” dedi. Video sonunda, “Trafik kuralları yaşanan acı tecrübeler sonucunda oluşturulmuştur. Sevdiklerimize kavuşabilmemiz için lütfen trafik kurallarına uyalım” mesajı verildi.

xcv-001.jpegqw.jpegvc.jpegqweqe.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.