Adalı kongre üyeleriyle buluştu
Beşiktaş’ta yapılacak genel kurul öncesi adaylığını açıklayan Serdal Adalı, Aydın Beşiktaşlılar Derneği’nin konuğu olarak kongre üyeleriyle buluştu.
Adalı, göreve gelmesi halinde gerçekleştirmek istediği projelerine değindi. Beşiktaş’ta 3 Aralık’ta yapılacak genel kurul öncesi Serdal Adalı, adaylığını açıklamıştı. Başkanlığa talip olan Adalı, kongre üyeleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Aydın Beşiktaşlılar Derneği’nin konuğu olarak şehre gelen Adalı, Aydın’daki Beşiktaşlılarla bir araya geldi.
Efeler’deki Nevzat Biçer Kongre ve Nikah Salonu’nda düzenlenen toplantıya Dernek Başkanı Taşkın Cerit ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra kongre üyeleri ve dernek üyeleri katıldı. Adalı toplantıda, göreve gelmesi halinde gerçekleştirmeyi planladığı projeleri anlattı. Adalı, kongre üyelerinden 3 Aralık'ta gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulda destek talep etti. Adalı, kulübün maddi ve manevi sorunları olduğunun altını çizerek başkan seçilmesi halinde alt yapıda yetişen futbolcuların Beşiktaş’ın A takımında devam etmelerini sağlayacağını dile getirdi.
Adalı, “Bugün Beşiktaş’ın başarısını konuşuyor olmayı hepimiz tüm kalbimizle tercih ederdik. Durum olağanüstü. Biz de üzerimize düşeni yapıp adaylığımızı camiamızın takdirine sunduk. Çok da güzel karşılık buldu. Destek buldu. Birlik duygusunu yeniden inşa edebileceğimiz sinyalleri aldık. Ancak içinde bulunduğumuz tablo maalesef ortada. Maddi ve manevi erozyona uğruyoruz. Bu durum her Beşiktaşlı gibi beni de tüm kalbimle derinden yarılıyor” dedi.
Adalı kendisine yöneltilen ‘Yönetiminiz belli mi?’ sorusuna da cevap vererek, ikinci başkanlarının Metin Keçeli olacağını belirtti. Altyapıya da değinen Adalı, “Ben alt yapıdan çıkan çocuklarımızı verme taraftarı değilim. Bizle beraber yürüme taraftarıyım. İşte geçmişte Feyyazlar, Metinler, Rızalar o şöhretlerimiz dediğimiz hani sahanın etrafında içinde görmek istiyoruz. Bunun paralelinde yeni yetişenlerin de Beşiktaş’ın A takımında devam etmelerini sağlayacağız” diye konuştu.
Göreve gelmesi halinde altyapıya önem verileceğini belirten Adalı, yetiştirilen çocukları bünyelerinde tutmak istediklerini kaydetti. Kulüple özdeşleşmiş futbolculara göreve gelirseniz görev verecek misiniz? Sorusuna da cevap veren Adalı, Mehmet Özdilek’in sportif direktör olarak devam edeceğini kaydetti. Atiba ve Quaresma’nın jübilesibi yapacaklarını da belirten Adalı, “Camiaya taraftara mal olmuş insanlar. Emek vermiş isimler” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.