ADÜ Hastanesi’nden bir hizmet daha

ADÜ Hastanesi’nden bir hizmet daha
 Muhabir
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Hastanesi, Kemoterapi Ünitesi’nde bir yeniliği daha hayata geçirdi.

Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Şevval Ateş'in haberine göre, ADÜ Hastanesi 65 kemoterapi koltuklu Kemoterapi Ünitesi içerisine, 2 adet erişim noktası kurulumu gerçekleştirildi. Hastaların bağlanabilmesi için de "Kemoterapi" ismi ile şifresiz internet bağlantısı erişime açıldı.

adu-hastanesinden-bir-hizmet-daha-463614-5337a4f00b674690fe5eadb264865979.jpg

GEÇTİĞİMİZ AYLARDA HİZMETE GİRMİŞTİ

Öte yandan ADÜ Kemoterapi Ünitesi geçtiğimiz aylarda vatandaşların hizmetine açılmıştı. Açılışta konuşan ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, tıptaki ilerlemelerle birlikte pek çok kanser türüne erken tanı konulduğuna ve etkin bir şekilde tedavi olanaklarının geliştirildiğine değinmişti.

ekran-alintisi.png

Rektör Kent, “10 poliklinik odası, kan alma ünitesi, 30 koltuklu birinci kemoterapi alanı, 35 koltuklu ikinci kemoterapi alanı, temiz oda ve destek birimlerinden oluşan yeni açacağımız ünite, hastalarımızın hizmetine sunulmaktadır. 2015 yılında açılmış olan önceki ünitemiz, 35 kemoterapi koltuklu bir ünite iken yeni ünitemizde bu koltuk sayısı 65’e çıkmış bulunmaktadır. Bununla birlikte konumu itibari ile hastalarımız için ulaşımı çok daha kolay hale gelerek hastalara ait bir otopark alanı da mevcut olacaktır. Onkoloji Ana Bilim Dalımız sadece Aydın’a değil çevre illere de hizmet edecek. Yeni ünitemiz sayesinde kapasitemiz yüzde 90 oranında artacaktır” ifadelerini kullanmıştı.

ekran-alintisi1.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.