ADÜ'lü öğrenciden büyük başarı

ADÜ'lü öğrenciden büyük başarı
ABONE OL
'Hayal Edin Gerçekleştirelim’ yarışmasına katılan ADÜ'lü son sınıf öğrencisinin projesi, ilk beşe girdi. ADÜ'lü Neslihan Aydınlılardan destek bekliyor.

(ŞERMİN ÇOLAK) Kredi Kayıt Bürosu tarafından 6’ncısı düzenlenen sosyal sorumluluk fikirlerinin yarıştığı ‘Hayal Edin Gerçekleştirelim’  yarışmasına katılan Adnan Menderes Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık son sınıf öğrencisi Neslihan Özcan kendi kategorisinde ilk beşe girmeyi başardı.

ANADOLU KÜLTÜRÜNÜ ÖĞRETECEK
Kültür Sanat kategorisinde ‘’Müze Müze Anadolu’’ ismini verdiği projesi ile yarışan Özcan gelecek nesillerin Anadolu Kültürü ve Tarihi konularında bilgilenmelerini ve bilinçlenmelerini sağlamayı amaçlıyor. Projesi ile öncelikli olarak Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin kırsal ve kırsala yakın okullardaki çocukları rehberler eşliğinde Anadolu eserlerinin sergilendiği müzelere gezi düzenlenecek. Geziler ile öğrenciler, derslerinde gördükleri bilgileri zihinlerinde somutlaştırarak tarih sevgisi ve bilinci kazanmalarını sağlayacak proje şu an sosyal medya oylamasında yarışıyor. 
DESTEK OLABİLİRSİNİZ
https://www.hayaledingerceklestirelim.com/ adresinden Kültür Sanat Kategorisi’nde yer alan Müze Müze Anadolu Projesi’ne Facebook, Twitter ve Gmail hesaplarından çoklu oy kullanılarak Özacan’a destek verebilirsiniz.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.