ADÜ’lü Öğretim Üyesinin uluslararası başarısı

ADÜ’lü Öğretim Üyesinin uluslararası başarısı
ABONE OL
Atça MYO Öğretim Üyesi Doç. Dr. Akan Yanık, ABD’nin önde gelen kitle iletişimi ve gazetecilik derneğinden en iyi ikinci araştırma ödülü aldı. 

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Atça Meslek Yüksekokulu (MYO) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Akan Yanık, ABD’nin önde gelen kitle iletişimi ve gazetecilik derneklerinden AEJMC (The Association For Education in Journalism and Mass Communication) tarafından 2012 yılından beri düzenlenen AEJMC CTEC (#AEJMC2021) Top Faculty Research Competition’da en iyi ikinci araştırma ödülüne layık görüldü. 

 


AEJMC CTEC Gene Burd Araştırma Ödüllerinde en iyi ikinci araştırma ödülüne layık görülen Doç. Dr. Akan Yanık ve Tennessee Üniversitesinden (Knoxville-ABD) Dr. Mustafa Öz tarafından hazırlanan araştırma “Fear of Surveillance: Examining Social Media Users' Perception of Surveillance and Willingness to Express Opinion on Social Media” adını taşıyor.
Doç. Dr. Akan Yanık, “İletişim teknolojileri konusunda yayınlara odaklanan AEJMC CTEC Konferansına her yıl, dünyanın önde gelen üniversitelerinden, onlarca bilim insanı araştırmalarını sunmaktadır. Bu araştırmalar arasında AEJMC Bilim Kurulunun belirlediği seçkin araştırmalar ödüle layık görülmektedir. Üniversitemizi böyle değerli bir mecrada temsil etmek gurur verici” dedi. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.