Afyonlu gençler Aydın'ı gezdi

Afyonlu gençler Aydın'ı gezdi
ABONE OL
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen ‘Anadoluyuz Biz’ projesi kapsamında Afyonkarahisar'dan 40 genç 4 gün boyunca Aydın’ı gezdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen ‘Anadoluyuz Biz’ projesiyle Afyonkarahisar'dan Aydın’a gelen 40 genç  17-20 Mart tarihleri arasında tarihi ve kültürel mekânları gezdi. Kemer Mezarlığı Şehitliği, Afrodisias Antik Kenti, Çömlek Atölyesi, Kuşadası gezilerinin yanı sıra esnaf ziyaretleri, kaymakam ve belediye başkanı ziyaretleri gerçekleştiren gençler kuş evi yapımı ve sokak hayvanlarını beslemek gibi çeşitli gönüllülük faaliyetlere de katıldı. 


“YERELDE DE BENZER ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜYORUZ”
Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu,”Benzer projelerle daha önce ilimizden gençlerimizi farklı illere göndermiştik bu kez ev sahibi il olarak Afyon ilinden gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezleri aracılığıyla çeşitli projeleri destekliyor yerelde de benzer çalışmalar yürütüyoruz”  ifadelerini kullandı. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.